I dagens tredje match så får vi dra oss till Göteborg där ett intressant och underhållande möte väntar oss mellan Sävehof och Malmö. Sävehof som kommer från en sur förlust mot kollegan Redbergslid söker revansch mot ett formstarkt Malmö. Malmö har tre raka fina vinster där bland en borta vinst mot Guif. Upprepas denna insats och en ny vinst? Idag står man som outsiders mot ett formsvagt Sävehof och jag tror man har en fin chans. Häng med!

  • Match: IK Sävehof – HK Malmö
  • Spel: HK Malmö rak vinst
  • Odds: 2.70 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19.00

Sävehof har totalt sett underpresterat säsongen igenom och kämpar egentligen för en slutspelsplats. Man ligger för tillfället åtta med någon poäng före Hammarby och vinster hädanefter är ett måste. Senast förlorade man rättvist mot Göteborgskollegan Redberglid med 22-21 och andra raka förlusten var ett faktum. Förlusten innan kom mot Drott ska nämnas. Idag möter man ett riktigt formstarkt lag i Malmö och man behöver höja sig ett stort snäpp för att ha någon chans. Malmö och Sävehof har ungefär likadan filosofi vilket kan betyda att målvakterna kan få en avgörande roll. Detta om något är en fördel för Sävehof och man får helt enkelt förlita sig oerhört mycket på Peter i mål. Utöver det är man kompletta!

Över till gästande Malmö och ser man till deras situation så har man startat denna andra halvsäsong riktigt lysande. Man har tre raka vinster mot lag som Guif, Ricoh och Skövde vilket är imponerande. Senast kunde man enkelt avfärda Ricoh med 22-20 efter att ha haft ledningen från start till mål. Idag möter man Sävehof som är ett betydligt tuffare motstånd, men man har som sagt slagit tuffare motstånd på just precis bortaplan, syftar främst på Guif, så denna uppgift är absolut inte oöverkomlig. Senast dessa lagen möttes så kunde Malmö triumfera med fembollarsmarginal då man vann med 26-21. Inför detta möte så stor man som stor skrällar i 2,70 vilket jag förvånad över. Simic i mål har fungerat lysande på sistone, så det är bara att plocka hem detta!

Mitt tips blir ganska enkelt att dela ut då orden talar sitt tydliga språk. Malmö är stor skrällar trots att man erhåller en bättre form än Sävehof och jag väljer att plocka dem. 2,70 tackar jag för och lägger in en insats på medel!