En av de mest spännande matcherna denna lördag spelas i väst där Partille-gänget Sävehof tar emot Guif från Eskilstuna. Vid vinst för Sävehof fastställer man sjätteplatsen i tabellen samtidigt som Guif får nöja sig med en åttonde. Blir det däremot vinst för Guif så finns det flera möjliga utfall, och enligt mig är det alternativet närmast till hands. Jag tror inte på Sävehof och det stora favoritskapet man bär på och väljer att lira emot. Häng med!

  • Match: IK Sävehof – Eskilstuna Guif
  • Spel: Eskilstuna Guif rak vinst
  • Odds: 3,20 bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 17.30

Börjar vi med Sävehof så har man faktiskt gjort det riktigt bra på slutet. I de fyra senaste matcherna har man fått med sig 7 av 8 möjliga poäng och därmed har man även chans till att kunna slippa att bli valda av giganterna Kristianstad (7-8 kan bli valda). För att göra det så krävs det en seger här idag och det lär blir tufft. Sävehofs kompakta 6-0 försvar tror jag inte passar in på Guifs offensiv, som i mina ögon har bra chans till att luckra upp hål och möjligheter. Man är tunga att möta när man får stå i uppställt spel och motståndarna man möter idag är just precis tvärtemot. Nerverna kommer även spela in i en match som denna och med allt ungt kött som Sävehof erhåller, tror jag inte man står emot Guif!

Guif kommer till detta mötet med ett par fina prestationer och senast visade man prov på styrka när man avfärdade Ystad med 31-27. Jag har alltid vetat att det funnits kapacitet i detta gäng och det har man sakta men säkert börjat visa ute på planen. Freiman och Ekman dominerar på niometer och fortsätter de som de gjort, lär Sävehof få det svårt. Jag kan inte förstå att man blivit så underspelade, men det tackar jag bara för. 3,20 är verkligen ett högt spelvärde och jag måste bara lira!

Guif är inte något sämre än Sävehof och då man står i ett odds på 3,20, kan jag inte blunda. Enligt mig är det en 50/50 match och då det skiljer så pass mycket i odds, slänger jag iväg en slant på gästerna. Insatsen: 4/10 Units!