De två senaste spelen har det blivit så kallat ”push” på och insatserna har fått gå tillbaka. Idag hittar jag ett fint spel som pengarna ska dras in på och det är ett möte i Stockholmsdelen då Frej tar emot Brommapojkarna som kommer. Frej har faktiskt gått förvånansvärt bra i år och placerar sig runt mittenstrecket medan Brommapojkarna ligger sist med endast sex inspelade poäng. Ett hett Stockholmsderby väntar vilket bäddar för spänning och underhållning men även en hel del publik. Det jag inte förstår är hur spelbolagen satt oddsen och jag hittar ett fint spel hos Frej. Häng med!

  • Match: IK Frej – Brommapojkarna
  • Spel: IK Frej rak vinst
  • Odds: 2,20 @ betfair
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 18.45

brommapojkarna-logo

Börjar vi med att kika på Brommapojkarna så kan man konstatera att klubben total rasat efter nedflyttningen från allsvenskan. Man har tappat massvis med spelare och får istället satsa på att de unga ska lösa jobbet. Det går dock inte så bra och man har endast tagit en vinst samt tre oavgjorda resultat hittills. Ser vi till de senaste prestationerna så kommer man från en sur förlust mot Syrianska med 0-1 senast, och innan det en go vinst mot Värnamo, 2-1. Enligt mig har man klart presterat sämst i årets upplaga av superettan och jag är nästan hundra på att man åker ut. Det saknas inte bara fotbollskunnighet utan även rutin och erfarenhet vilket säger sig självt, inte funkar. Idag ställs man mot Frej som är en rival och trots att det är derby där vad som helst kan hända, sågar jag BP. Avslag!

Över till något mycket ljusare, Frej, där man i år varit riktigt bra och efter tretton omgångar spelat in hela 18 poäng. En rad på 5-3-5 talat för sig och det jag sett så kan man i princip skrälla mot vilket lag som helst. Ett kompakt och organiserat försvarsspel är nyckeln till framgång och fortsätter man på detta spår kan det bara bli bättre. Man kommer till detta möte med två raka segrar i bagaget mot Mjällby, 1-3, samt Ljungskile, 1-0. I mina ögon ska man bara ta sin tredje raka idag och stänga allas tankar om vilket lag som är bättre i Stockholm. Dagens bästa spel!

Så vad blir mitt lir? Då spelbolagen erbjuder ett så fint odds på raka ettan så måste jag bara plocka det. Man har visat betydligt mycket mer och då det saknas spelare med derbykaraktär i Brommapojkarna faller mina ögon på Frej. Insatsen får ligga på strax över medel!