Viktiga poäng står på spel som båda lagen är i behov av, läget ser dock lite bättre ut för det ena laget och matchen följer med på kupongen. Häng med.

IK Brage – Jönköpings Södra
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.29 Pinnacle
Spelstopp: 2011-07-04 19:00

Brage åkte som förväntat på en förlust senast i bortamatchen mot Degerfors, dock slutade det med lite väl stora siffror 5-0. Brage har blandat en hel del senaste tiden och samtidigt som man haft lite halvdålig form har man haft en del skador. 2-1-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en nionde plats. Man har saknat spelare men läget börjar ljusna nu och flertalet kommer tillbaka till denna match.

Jönköping har dom också haft dålig form och inte riktigt fått det att stämma. Dom också har dragits med skador och det finns fortfarande ett par spelare som saknas vilket kan påverka laget. 1-0-4 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en tolfte plats. Man har denna säsong varit något bättre borta än hemma.

Sett till tidigare möten har Brage haft lätt för Jönköping och sett till läget i lagen bör Brage kunna ta en ytterst viktig seger här idag. Detta är också sista matchen innan halvtidsvilan och att ta med sig tre friska poäng i denna match skulle vara riktigt skönt för båda lagen. Dock tror jag att Jönköping får det tufft och Brage tar alla poängen.

Lycka till.