Bottenlaget Värnamo ställs idag mot ett formtoppat Assyriska som kommer på besök. Värnamo krigar på för att hålla sig kvar i superettan medan Assyriska hänger med uppe i toppen där det är så tajt med poäng. En seger skulle gynnat båda oerhört mycket och en viktig match väntar. Med tanke på lagens senaste prestationer så måste jag bara tro på gästerna som total dominerade. Häng med!

  • Match: IFK Värnamo – Assyriska FF
  • Spel: Assyriska FF rak vinst
  • Odds: 2.75 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.05

varnamoAssyriska-Logo

Ser vi till Värnamos situation så ser det tyvärr inte bra ut. Man ligger precis ovanför strecket till kvalplats och det med en form på fyra raka förluster följt av ett oavgjort resultat på de fem senaste matcherna. Där bland har man bland annat torskat mot lag som BP och Utsikten vilket inte är bra. Idag ställs man mot ett betydligt svårare motstånd och jag har svårt att tro att man har något att hämta här. Assyriskas form är på topp och då är det inte många lag som får det lätt, avslag!

7-1 stod det på tavlan när domaren blåste för slutsignal och Assyriska hade total krossat Utsikten framför sin publik. Detta var den första matchen efter uppehållet och man kan ju säga att laget tagit vilan på rätt sätt. Man total dominerade hela matchen och det kunde lika gärna blivit ett par mål till. Innan uppehållet avslutade man även då bra och tog en vinst mot GAIS med 0-2. Med tanke på att massa lag tappat poäng denna omgång så kan en vinst idag göra så att man åker upp till en imponerande femteplats och närmre toppen. Denna möjlighet och chans tror jag man tar och jag spikar!

Så mitt spel blir simpelt. Jag går rakt ut och spikar Assyriska som helt klart är det bättre laget samt erhåller bättre form. När jag ser oddsfördelningen som spelbolagen gett så tackar jag och bugar. Hela 2,75 ger raka tvåan och därmed höjer jag insatsen till strax över medel!