Ystad gästar Skövde i en viktig match för bägge lagen. Skövde som verkligen börjat trevande och är i behov av poäng ställs mot ett Ystad som visat framfötter och vill vara med i toppen. Det är inget snack om vilket lag som kommer gå segrande och bara man nämner Lucas Nilsson och Kim Andersson, tror jag ni vet vilket lag det är jag syftar på. Dessa två spelarna är förmodligen elitseriens bästa och det lär rassla till ett antal gånger bakom Skövdes keeper. Häng med!

  • Match: IFK Skövde HK – Ystad IF HF
  • Spel: Ystad IF HF över 26,5 mål
  • Odds: 1,67 @ unibet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi med att analysera Skövde så fortsätter man att nöta på med sitt sätt att spela d.v.s. kontringar samt sitt uppställda växelspel. Lagen har dock lyckats läsa igenom detta vilket har resulterat i för lite mål trots att man lyckats täppa igen någorlunda bakåt. Just nu är man inne i en rejäl formsvacka i och med fyra raka förluster, och det lär bli en femte då man ställs mot elitseriens kanske nästa bästa lag. Jag ser inte någon chans till att man lyckas stoppa Ystads skytte och då anfallsspelet inte funkat lär det även öppna för snabba och enkla mål. Man får sikta på att ta poäng mot sämre lag helt enkelt!

Ystad eller ska man säga Lucas Nilsson och Kim Andersson? Som vanligt hänvisar jag till dessa två spelare då man är så otroligt starka tillsammans, och denna kombinationen kan bära långt. Två toppspelare som kan avgöra en match helt på egen hand vilket vi också fick se i den senaste matchen mot KarlskronaLucas Nilsson avgjorde med tre raka mål på slutet. Idag möter man ett Skövde som tillhör den nedre delen av tabellen och här ska man bara vinna med ett par bollar. Unibet erbjuder en fin mållina och jag plockar!

Så vad blir mitt lir? För de som följt mig på sistone vet att mållinorna lyckats oerhört bra, och jag hittar en riktigt fin inför denna match. Ystad över 26,5 mål plockas och insatsen får ligga på strax under max!