Dagens enda match står mellan två intressanta lag där Skövde tar emot formstarka Redbergslid. Skövde som blandar och ger möter ett Redberglid som har absolut toppform med hela fem raka vinster. I mina ögon finns det endast ett solklart spel och de som följt mig kan redan efter att ha läst rubriken anta vilket mitt tips blir. Senast åkte ett odds på 4,75 in på just precis Redbergslid och jag tror att man ännu en gång löser en vinst. Se min motivering!

  • Match: IFK Skövde HK – Redbergslids IK
  • Spel: Redbergslids IK rak vinst
  • Odds: 1.91 @ betfair
  • Insats: 8,5/10 units
  • Spelstopp: 18.45

Börjar vi att kika på hemmalaget och deras prestationer så kan man säga att man får ett litet minustecken efter första halvsäsongen. Man ligger för tillfället klart under slutspelsstrecket och måste vinna, vinna och vinna, om man ska ha någon chans till slutspel. Senast vann man dock inte mot Malmö då man fick se sig besegrade med 29-22 efter att ha legat under hela matchen. Idag möter man ett Redbergslid som kommer med toppform, och en absolut topp insats krävs om man ska ha någon chans här. Nya takter måste visas upp för att jag ska tro på detta lag.

Ser vi till Redbergslids så kan de flesta som följt mig redan veta att jag älskar att tippa på detta lag. Man har en skyhög högsta nivå vilket man visat upp, framförallt i sin senaste match då man besegrade serieledarna Kristianstad med 31-29. Av någon anledning ligger man alltid i högt odds vilket gör att det alltid finns spelvärde. Det tackar jag för och plockar. Idag möter man Skövde som man tidigare slagit, och jag tror man gör det igen. Ingen idé att ta upp enskilda spelare, utan förlitar mig på laget med tanke på att man har fem raka vinster samt spelar ett riktigt bra spel.

Så mitt tips blir ganska självklart. Redbergslid ligger i ett odds på 1,90 vilket är väldigt spelvärt i mina ögon. Man erhåller toppform, speciellt med tanke på senaste insatsen. Lagmoralen är hög och man bör ta hem detta trots bortaplan. Insatsen får ligga på strax under max!