En fin helg börjar gå mot sitt slut men först ska vi få se lite elitserie handboll när Skövde tar emot gästande Malmö från Skåne. Lagen är i olika situationer då Malmö verkligen visat upp fina takter medan Skövde startat säsongen dåligt med ett facit på ynka fyra inspelade poäng. Jag vill dock framhäva lagens senaste prestationer och där hittar jag en klar segrare. Odds fördelningen ser oerhört vacker ut och jag kan inte blunda, häng med!

  • Match: IFK Skövde HK – HK Malmö
  • Spel: IFK Skövde HK rak vinst
  • Odds: 3,40 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 16.00

Börjar vi med att kika på Malmö så har man enligt mig överpresterat och tagit fler poäng än vad jag väntat mig. Man erhåller ett facit på 7-0-4 vilket är riktigt bra och det bådar gott för framtiden då man ändå anses vara ett lag som krigar för slutspel. Formen är okej och man kommer till dagens möte med en fin bortaseger mot Ricoh. Slutresultatet skrevs till 24-27 och det var absolut ingen lätt uppgift. Jag kan förstå att man är favoriter efter det lagen visat upp men att det är så pass stor skillnad där det knappt finns spelvärde i tvåan, håller jag inte med om. Ett Skövde med stigande form slår Malmö på hemmaplan i princip alla dagar i veckan och jag sågar Malmö idag!

Över till Skövde och vilken prestationsskillnad man visade upp i förra mötet mot Alingsås! Man såg verkligen att kapaciteten finns där och nedflyttning är det inget snack om att man undviker. Det finns inte många lag i serien som kan utmana Alingsås och man stod upp bra i hela 60 minuter. Tyvärr blev det en förlust med uddamålet 23-24 men formen är stigande vilket är det viktiga. Jag tror Malmö får sota för detta och raka ettan känns nära till hands!

Så vad blir mitt lir? Jag går rakt ut och spikar Skövde som ger ett odds på hela 3,40. Spelvärdet är fantastiskt och jag höjer insatsen till strax över medel!