Gårdagen var usel och det blev inte riktigt som jag hade hoppats. Nya tag idag och vi får se ett bottenmöte mellan Skövde och Drott från Halmstad. Skövde har verkligen imponerat på sistone och har radat upp goda insatser medan Drott är klara för nedflyttning och det syns att det inte finns någon som helst motivation i truppen. Skövde är storfavorit, med all rätta, men spelvärdet är dåligt och jag hittar en målskyttelina som ser intressant ut. Häng med!

  • Match: IFK Skövde HK – HK Drott Halmstad
  • Spel: Wremer över 3,5 mål
  • Odds: 1,72 @ nordicbet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.15

Drott är redan ute ur spel och motivationen är helt klart dålig, vilket man förstår. Man har helt enkelt varit för dåliga säsongen igenom och det är med all rätta man åker ned till allsvenskan och får spela en serie lägre. Den största minusfaktorn i laget är försvarsspelet som är huller om buller och det spelar ingen roll vilket lag som ställs mot det, det släpps ändå in 30-40 bollar. Nu har man gått över till ett 3-2-1 försvar där fokus är på man-man vilket gynnar spelare som är kreativa och kvicka, vilket gynnar mitt lir när Rasmus Wremer kommer till spel!

Rasmus Wremer är en av huvudfaktorerna till varför Skövde spelat så bra på sistone. Han kan spela både kant och mittnia och är en allround spelare som alltid gör sitt jobb. Spelfördelare men också målskytt med sina luriga avstämda skott samt kvicka genombrott. Mot Drott lär det öppnas upp ytor och lägen för skott och då han inte är rädd för att ta på sig ansvar, kommer vi få se en hel del från just precis honom. 3-2-1 tror jag passar honom utmärkt och då nordicbet erbjuder en lina på över 3,5 mål, kan jag inte blunda. Spikat!

Så mitt lir blir alltså en målskyttelina som på förhand ser lovande ut. Wremer är en av Skövdes bästa spelare, om inte bästa, och kommer få mycket ytor mot ett dåligt Drott. Han kan även ta straffar i vissa lägen och jag väljer att plocka Wremer över 3,5 mål till en insats på medel!