Efter onsdag kommer torsdag och vi får se ett annat möte i elitserie redan då när Hammarby åker på besök i Skövde. Hammarby som börjat lite si sådär, håller på att hitta rytmen medan Skövde varit dåliga jämfört med föregående säsonger och har inte riktigt hittat sitt spel. Jag förstår inte hur spelbolagen satt oddsen, och kan inte förstå att man tror Skövde har bättre möjlighet till fullpott. Det tackar jag för och hittar i stället ett fint spel på andra sidan. Häng med!

  • Match: IFK Skövde HK – Hammarby IF HF
  • Spel: Hammarby IF HF rak vinst
  • Odds: 2,25 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 19.45

Då jag älskar att kika på handboll live när det spelas i Göteborg, så hade jag möjligheten att titta på Skövde när man mötte Redbergslid i sin senaste match. Man åkte på en sur förlust med uddamålet men för de som kollade matchen, kunde klart och tydligt se att Redbergslid gjorde bland sina sämsta insatser hittills och ändå räckte man inte till för någon poäng. Man spelade enligt mig en uddlös handboll utan några särskilda spelidéer och jämför jag med föregående säsong så har man klart försämrats. Om man presterar på samma nivå idag, så lär man inte plocka några poäng även mot Hammarby. Att man är favoriter gynnar endast mig och er spelare, och jag lirar emot!

Hammarby som tillsammans med Calle Mattsson gjort succé, får bara mer och mer förtroende av samtliga lag och just nu har man stabiliserat sig i topp åtta gänget. Denna säsong har dock börjat lite trevande och man har inte lyckats plocka några jätte poäng. Första segern kom i senaste mötet mot Ricoh och jag tror man verkligen är på gång. Skövde som är dagens motståndare kommer som en perfekt uppgift som jag tror är klart hanterbar. Får man till sitt spel med Josef Puyol i täten så har man goda chanser till seger, och jag spikar!

Utifrån det jag fått se av bägge lagen, tror jag betydligt mycket mer på Hammarby. Då bettan erbjuder ett odds på hela 2,25 väljer jag att höja insatsen till strax över medel!