Likt tre andra möten denna kväll så är det returmöte för lagen direkt och vi får se Skövde söka revansch mot ett Guif från Eskilstuna. Skövde är verkligen i behov av poäng och senast fick man sig en läxa medan Guif även dem inte varit och måste ta en dubbel seger mot Skövde. Två lag som ”måste” väldigt mycket, tror jag kommer att kväva matchen rejält och i mina ögon luktar det målsnålt. Den linan håller bra spelvärde och jag tvekar inte när jag plockar. Häng med!

  • Match: IFK Skövde HK – Eskilstuna Guif
  • Spel: Under 50,5 mål
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Skövde som för dagen erhåller hemmaplan, har rent ut sagt varit riktigt dåliga och ligger näst sist. Förvånansvärt nog så plockade man två raka segrar mot Lugi samt Ricoh och jag började få hopp att man skulle komma tillbaks. Så var det icke när Guif sedan krossade Skövde med hela nio bollar och ännu en gång är man tillbaks på ruta ett. Man ”måste” verkligen vinna och man är inget lag som åker ur elitserien, för det skulle vara en katastrof. På hemmaplan tror jag man förändrar sin taktik och är lite mer taktiska och försöker vinna genom att dämpa tempot. För mig luktar det målsnålt rakt igenom och jag lirar.

På andra sidan står Guif som även dem varit usla och jämför man med föregående år så är det en enorm kontrast. Man kommer dock till detta mötet med hela tre raka segrar och frågan är ifall man är igång, eller om det bara är en bluff? Jag vågar inte riktigt lita på detta lag ännu då man inte visat upp det jag önskat. Idag åker man på returmöte till Skövde och alla förväntar sig en seger. Jag är inte riktigt lika säker och då bägge lagen är inne i ett ”måste” stadium där man är pressade till att vinna, så tror jag man det lär bli en kvävd match med två försiktiga lag. Offensiven är inget vapen som fungerat för något av lagen och jag lirar underspel!

Sammanfattningsvis spelar två lag som är tvingade till att vinna innan årsskiftet och då man inte varit något vassa framåt, tror jag på målsnålt. Underspelen erbjuder fina linor jag lirar under 50,5 mål till en insats på strax under medel!