Handbollstips på g och jag hittar två fina tips i ett möte mellan Skövde och gästande Eskilstuna Guif. Guif som alltid är med uppe i toppstriden startade inte säsongen riktigt som man hade tänkt, men kunde ändå ta en viktig seger senast mot Ricoh medan Skövde plockat två pinnar av totala fyra. Det är egentligen inget snack om vilket lag som erhåller bästa kapaciteten och som i grund och botten är bättre på alla punkter. Man måste ändå vara lite tacksam över Guifs inledning då fina odds erbjuds tack vare det. Därmed hittar jag två tips som på förhand ser magnifika ut, häng med!

  • Match: IFK Skövde HK – Eskilstuna Guif
  • Spel1: Eskilstuna Guif rak vinst - 1,60 @ unibet insats: 9/10 u
  • Spel2: Eskilstuna Guif över 27,5 mål - 2,02 @ unibet insats: 6/10 u
  • Spelstopp: 19,00

Skövde, ett lag som alltid älskat att springa på allt som går och kännetecknats av snabba kontringar och andra fas spel, har nu stegrat ned och håller inte samma spets som man hade förr. Det fick vi se förra säsongen då man hamnade i bottenstriden och fick kriga för överlevnad i ett kvalspel. Inför i år har truppen inte ändrats något märkvärdigt och i mina ögon kommer man hamna i samma sits som föregående år om inte något händer. Man håller inte mot de bättre lagen oavsett hemmaplan vilket vi fick se i premiären mot Sävehof där man torskade med hela 20-26. Idag ställs man mot Guif som är ett minst lika bra motstånd och här finns inget att hämta. Avslag!

Inbördes möten:
Guif – Skövde = 33-18
Skövde – Guif = 29-31
Guif – Skövde = 31-21
Skövde – Guif = 25-28
Guif – Skövde = 31-21

Guif tippade sig själva i årets upp snack av elitserien att man ska kriga om att vinna hela alltet och det kan vara ett klart rimligt antagande. Man har år ut och år in varit stabila och placerat sig i topp fyra täten. Inledningen av säsong har dock inte varit lysande och två förluster följt av en vinst senast mot Ricoh har det blivit. Man har mött tuffa motståndare i Alingsås och Sävehof, och jag klandrar inte laget för mycket. Motstånd som Ricoh, Skövde etc. ska man slå utan problem och ser man till inbördes möten så talar statistiken entydigt. Jag spikar!

Sammanfattningsvis hittar jag två klart spelvärda tips man kan lira på. Guif över 27,5 mål samt Guif rak vinst. Som man kan se i resultatrades så har man lyckats slå mål linan samtliga fem senaste mötena och insatsen höjs!