Svensk fotboll levererar även på vardagar och denna måndag får vi se ett möte i Närke då Kumla tar emot Rynninge som får åka på besök. Kumla som är nykomlingar har startat säsongen på ett bra sätt och placerar sig i mitten av tabellen medan Rynninge blandar och ger och har inte riktigt fått till det. Lagens offensiv är inte den bästa och därmed hittar jag ett bra tips bland underspelslinorna. Häng med!

  • Match: IFK Kumla – Rynninge IK
  • Spel: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 2,50@ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi med Kumla så kommer man till detta mötet med en riktigt tung skalp i bagaget då man hemmaslog Grebbestad med hela 4-1. Detta resultat talar självklart emot mitt spel, men sanningen är att det är den enda matchen man verkligen slagit igenom framåt, och tittar man längre bak i resultatraden så är det inte många mål som gjorts. 7 mål framåt på 6 matcher, varav det i en match blev hela 4 mål är inte ett speciellt bra facit när man för dagen ställs mot ett Rynninge som har sin styrka i defensiven. I mina ögon luktar det målsnålt och jag lirar utan att tveka.

På andra sidan står Rynninge som man säkerligen haft större förhoppningar på före säsongen. Man lyckades knipa en seger i seriepremiären och allt därefter har endast gått nedåt. Fem raka matcher utan vinst och nu ställs man mot Kumla som är ett motstånd som man har bra chanser mot. Något oroande är dock att offensiven verkligen inte fungerat och fyra mål på sex matcher är inte ens ett snitt på ett mål per match! Dåligt självförtroende och en måste-match kan göra att det ännu en gång låser sig och då underspelslinorna erbjuder bra odds, lirar jag!

Så vad blir mitt lir? Jag tror på en målsnål match mellan två lag som inte visat några offensiva kvalitéer. Rynninge är starka bakåt medan Kumla även dom har en okej defensiv, som lär räcka mot seriens sämsta offensiv. Under 2,5 mål liras till en insats på strax under medel!