Ny dag idag och nya möjligheter till mer vinster. Idag får vi se giganterna och tabellettan Kristianstad ta emot tabelljumbon Önnered som ligger sist. Förvånansvärt nog så kommer Önnered från en imponerande vinst mot Lugi medan Kristianstad som vanligt ångar på och kunde triumfera med nio bollar mot Ystad senast. Det är inte så mycket snack om vem som ska vinna detta möte, utan frågan är med hur mycket. Jag förlitar mig på ett överspel som låter oerhört rimligt. Häng med!

  • Match: IFK Kristianstad – Önnereds HK
  • Spel: IFK Kristianstad över 31,5 mål i matchen
  • Odds: 1,70 @ unibet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 19,00

Börjar vi med bortalaget och gästande Önnered så är det samma snack varje gång. Man förlorar ständigt och håller inte en särskilt bra nivå. Då och då blixtrar man till och gör förvånansvärt bra matcher och en sådan fick vi se senast mot Lugi då man vann med hela 31-26 efter att ha lett hela matchen. Men ska jag vara helt ärlig så spelar det ingen roll hur bra man spelar. Borta mot giganterna Kristianstad så har man ingen chans och man får helt enkelt försöka att minska siffrorna.

Kristianstad, Kristianstad ska man säga. Ett fantastiskt bra år och man fortsätter att krossa sitt motstånd. En svit på 20 matcher talar sitt tydliga språk och visar bara på en oerhört stark kapacitet. Denna svit gick i rök mot Redbergslid för två matcher sedan, men man fick revansch direkt mot Ystad då man enkelt kunde vinna med 21-30. Förutom det så maxspelade jag även Kristianstad -2,5 i den matchen vilket var bland de enklaste vinsterna någonsin. Idag möter man tabelljumbon Önnered och lyckas man ständigt göra ca 30 mål per match så lär man nog göra ett par extra i detta möte och en överspelslina som kommer presenteras nedan låter helt rimlig!

Det finns egentligen inte så mycket att orda om kring detta möte. Kristianstad på hemmaplan mot ett svagt Önnered lär bli kross och att man gör över 31,5 mål låter rimligt. Detta spel ligger på ett odds på 1,70 och jag kryddar insatsen lite extra!