En intressant match nalkas och vi får se giganterna Kristianstad ta emot nykomlingar från KarlskronaKristianstad fortsätter att imponera och jag har svårt att se att man ska förlora en endaste match till, medan Karlskrona krigar på nere i botten och gör det si sådär. Kristianstad är självklart storfavoriter och där finns det inget spelvärde. Jag hittar dock en lina på gästerna som ser riktigt bra ut, och statistiken talar även för. Häng med!

  • Match: IFK Kristianstad – HIF Karlskrona
  • Spel: HIF Karlskrona över 22,5 mål
  • Odds: 1.85 @ nordicbet
  • Insats: 10/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

Börjar vi med Kristianstad så finns det egentligen inte så mycket att spekulera om. Man är Sveriges överlägset bästa lag på alla plan och idag lär man krossa Karlskrona. Statistiken säger dock att det oftast blir jämna matcher lagen emellan och giganterna har haft det oerhört tufft mot just precis Karlskrona. Inbördes möten har gått: 26-29 samt 28-27, bägge till Kristanstads fördel. Något som är värt att observera är att man ändå släpper in relativt mycket mål, och då syftar jag inte bara mot dagens motstånd utan även andra lag. Det är lätt hänt att om man leder med flertalet bollar, så slappnar man av samtidigt som gubbar vilar. Linan ligger oerhört lågt på Karlskrona och jag måste bara lira!

Över till gästerna som gjort bland sina bästa prestationer mot dagens motståndare, nämligen tabellettan Kristianstad. Spelare och tränare verkar tagga till och det blir fullt ös från start till mål. SandgrenMöller Madsen och Nygren gör det bra och får man till det ännu en gång lär det bli en del mål framåt. Formen ser dock inte vass ut, men det är snarare fel på defensiven än offensiven. Senast nätade man hela 29 gånger mot ett Redbergslid, men tyvärr släppte in för mycket mål bakåt. Jag tror man löser offensiven idag igen, och lirar!

Så vad blir mitt lir? Spelbolagen verkar underskatta Karlskrona då man lägger en lina på över 22,5 mål. Den har man löst i bägge matcherna mot Kristianstad samt de senaste fyra matcherna i serien? Spelvärdet är högt och statistiken är så pass bra att jag kan inget annat än maxspela!