Intressant match att vänta och det finns en del saker som gör matchen spelbar. Häng med.

IFK Göteborg – Djurgårdens IF
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.99 Pinnacle
Spelstopp: 2011-06-13 19:00

Göteborg är något svårtolkade just nu, innan uppehållet var man något ojämna i sina insatser och även om man vunnit och tagit poäng så har det inte varit direkt övertygande. 3-2-0 på dom fem senaste och man ligger på en nionde plats i tabellen. 2-1-2 hemma hittills.

Djurgården har gått bly tungt och man ligger sist i tabellen och pressen är stor på laget. Den nya tränaren har haft tid att arbeta med laget under uppehållet och förmodligen fått laget att förstå vad det är han förväntar sig. 1-1-3 på dom fem senaste och 0-1-4 borta denna säsong.

Göteborg saknar idag Stefan Selakovic och Logi Valgardsson, frågetecken finns på Tobias Hysen.

Djurgården saknar idag Yosif Ayuba, Shqipran Skeraj, Johan Oremo och Kebba Cesay som är avstängd.

Det är kännbara avbräck som båda lagen dras med speciellt för Göteborg. Djurgården har haft tiden till att arbeta in sig med den nya tränaren vilket helt klart är positivt för laget. Visst ska Göteborg vara favoriter och trots att man kan sakna tre ordinarie spelare så ska man ha en hygglig chans till vinst. Göteborg har dock varit något ojämna och skulle man vinna idag tror jag det mycket väl kan bli med uddamålet 1-0. Alltså tror jag inte vi kommer att få se något målkalas i denna match vilket gör att jag spelar under 2.5 i detta möte.

Lycka till.