Division 3 Nordvästra Götaland bjuder på en fin match mellan IFK Åmål – Älvsborgs FF. Det blir ett lite kortare speltips än normalt, men förhoppningsvis ska jag få med all viktig information. Häng med!

  • Match: IFK Åmål – Älvsborgs FF
  • Spel: Älvsborgs FF Draw no bet
  • Odds: 2,50 @ Bet365
  • Insats: 3/5 Units
  • Spelstopp: 15:00

IFK Åmål som var ett av de topptippade lagen inför säsongen har gått upp och ner hittills, men har på senare tid sett snäppet vassare ut. Hade det inte varit för att man fått igång spelet de senaste matcherna så hade jag tyckt att det var 50/50 här, men nu ger jag Åmål lite mer fördel, dock är man för stora favoriter här. Åmål har än så länge varit bra defensivt, men offensiven är knackig och fantasilös emellanåt, och nu när man möter ytterligare ett skickligt lag defensivt så ska man ha svårt att göra mål. Åmål saknar försvararen Sven Kulovic som är avstängd, sen har man kaptenen Englund som ett frågetecken, men antar att han är med.

Älvsborgs FF började säsongen bra och har varit ganska jämna, men nu ligger man i mitten och sett till hur matcherna har sett ut så är det väl en ganska ”rättvis” placering. Försvarsspelet ser bra ut nästan varje match, och man har en av seriens bästa anfallare Michael Konge som för övrigt saknas i den här matchen. Men deras ersättare är väldigt bra också, och självklart har jag med i mina beräkningar att Konge saknas. Man saknar även en duktig innermittfältare i Robin Björnell, men av vad jag har sett så har man spelat mycket bra utan honom i andra matcher, och även här har man alltså bra ersättare.


IFK Åmål är ett hyfsat lag, likaså Älvsborgs FF. Den här matchen är ganska jämn på pappret, men hemmafördel + avbräck ger Åmål lite mer fördel. Nu har dock Åmål blivit allt för stora favoriter och vi får fint värde på bortalaget! Älvsborgs FF Draw no bet är spelbart ner till 2,35, och i skrivandes stund får vi 2,50 på Bet365 vilket vi tackar för!