Mora krossade Västerås senast med fina 7-3 senast, ikväll väntar ingen lätt match borta mot ett Sundsvall som kämpar i botten. Spelet känns bra. Häng med.

IF Sundsvall Hockey – Mora IK
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 1.95 Expekt
Spelstopp: 2011-01-28 19:00

Sundsvall slåss i botten av tabellen med endast en poäng till godo under strecket. Man har det även kämpigt spelmässigt då man inte får till det på isen. Fem raka förluster nu och formen känns mycket avlägsen. Man förlorade till och med stort mot jumbon Troja. 9-4-11 hemma denna säsong.

Mora tog en skön seger senast mot Växsjö, laget har bara gått bättre och bättre ju längre säsongen gått och det ser riktigt roligt ut nu. 4-0-1 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 6-2-12. Mora närmar sig dessutom play-off platserna nu.

Sundsvall är säkerligen taggade då man torskar tre raka borta matcher och spelar nu första hemma matchen på ett tag, man slåss för sin överlevnad i botten och motivationen finns där, men frågan är om det hjälper. Mora ser riktigt stabila och farliga ut nu, man producerar fint i offensiven samtidigt som man ger en lugn och stabil bild av defensiven.

Jag tror vi får se ett hårt kämpade Sundsvall gå på pumpen ikväll, Mora är enligt mig alldeles för starka för dagen för att Sundsvall ska kunna göra något. Tvåan står sig bra och åker med på kupongen ikväll.

Lycka till.