Båda lagen kommer från förluster i senaste omgången båda är sugna på att vinna, fördel för vem är frågan. Häng med.

IF Malmö Redhawks – IK Oskarshamn
Mitt tips: Malmö -2
Insats: 6/10
Odds: 1.93 Pinnacle
Spelstopp: 2011-10-10 19:00

Malmö har startat säsongen bra och att man satsar hårt denna säsong märks väl. En svit på fyra raka vinster bröts dock i senaste omgången då man föll borta mot Troja med klara 4-2, det är bara för Malmö att komma tillbaka från den förlusten och hitta tillbaka igen. 4-0-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man tvåa. Hemma är man inte lätta att handskas med och det vet dom flesta lag om.

Oskarshamn har dom också startat säsongen positivt och visat att man inte kommer att vara någon slagpåse denna säsong. Precis som Malmö så åkte även Oskarshamn på en förlust i senaste omgången då man föll hemma mot Leksand med 1-3, man hängde inte riktigt med det hela var avgjort redan i andra perioden. 2-0-3 på dom fem senaste och i tabellen återfinns man på en nionde plats.

Malmö brukar ha lätt för Oskarshamn, Malmö är dessutom riktigt sugna på att hitta tillbaka till vinnarspåret igen och trots att Oskarshamn inte på något sätt är ett dåligt lag tror jag att man får det tufft idag. Visst Oskarshamn kan bita ifrån och bjuda upp till kamp med Malmö kommer att skruva upp tempot från första början och sedan hänger inte Oskarshamn med. Malmö -2 spelas.

Lycka till.