Div 4 i Dalarna vaknar till liv igen efter uppehållet, och först ut är derbyt mellan Husby och Säter. Tycker oddset är generöst för ena laget här och hugger direkt innan det sjunker.

  • Serie: Div 4 Dalarna
  • Match: Husby – Säter
  • Spel: Husby
  • Odds: 1,70 @ nordicbet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 28/7 – 16:00

Husby har imponerat oerhört på slutet och tog senast en poäng på bortagräs mot Vansbro, som är ett av seriens absolut bästa lag. Än mer imponerande var att man spelade med en man mindre i dryga 85 minuter av matchen. Men det är inte bara poängen senast som imponerar utan man är nu uppe i sju raka matcher med poäng, fördelat på fyra segrar och tre kryss. På hemmagräset har man även varit helt ok i år med statsen 2-2-1 på sina fem matcher. Försvarsspelet är en av seriens bästa men tyvärr har inte offensiven hållt samma klass i Husby. Får man bara ordning på anfallsspelet och börjar spotta in mål så kommer man avancera i tabellen.

Säter är fast förankrat i botten av tabellen och har det riktigt tungt med endast fem inspelade poäng. Man har bara vunnit en match hittills denna säsong och det var mot bottenkollegan Nyhammar som inte heller är världens knivskarpaste lag, 1-0 slutade den matchen. Noterbart är även att man har sex förluster på lika många bortamatcher, detta med en målstatistik på 4-16. Man har inte ett bra spelarmaterial och jag tror man kommer få det väldigt tufft att hänga kvar i fyran i år.

Hemmalaget är helt klart det bättre laget i grunden och har knallform just nu, så jag tycker att 1.70 är väldigt givmilt på en hemmaseger. Ganska säker på att det här oddset kommer sjunka ju närmre matchstart vi närmar oss.

Som vanligt hittar ni div 4 fotbollen hos nordicbet!

/e@sy