Westfield The FFA Cup kickar igång på riktigt den här onsdagen och det finns flera fina spel. Här ska jag ta er igenom förutsättningarna mellan Hume City från Victoria och Brisbane Strikers från Queensland. Häng med!

  • Match: Hume City – Brisbane Strikers
  • Spel: X2
  • Odds: 1,84 @ Unibet
  • Insats: 3/5 Units
  • Spelstopp: 11:30

Hume City har imponerat stort den här säsongen, men ett topplag är man inte. Man är precis för bra för att vara mittenlag men snäppet för dåliga för att vara topplag. På hemmaplan är man som starkast och har 8/2/2 hemma, men här har man blivit väldigt stora favoriter. Det man gör bra är att man tar viktiga poäng mot de sämre lagen, man är med andra ord väldigt jämna och stabila. Mot de bättre lagen har man presterat blandade resultat, några sämre matcher och några bättre matcher. Man har egentligen inte tappat poäng mot ett enda dåligt lag, men samtidigt är det många matcher som varit väldigt jämna, men där man dragit det längsta strået. Man ska absolut vara favoriter här med tanke på hemmafördelen, men lagen i sig är ganska jämna och Hume City är alldeles för betrodda av spelbolagen.

Hume CityBrisbaneStrikers

 

Brisbane Strikers är Queenslands bästa lag och leder just nu serien med imponerande 11/4/2 och 38:16. Man är hyfsat jämna poängmässigt hemma som borta, men på bortaplan spelar man mer på kontring och försöker hålla tätt, medan man på hemmaplan försöker ösa framåt och sänka sina motståndare tidigt. I den här matchen kommer man nog satsa på kontringar eftersom man möter ett hemmastarkt Hume City, och eftersom det är utslagning så lär man inte vilja riskera för mycket i början. Deras 2 förluster har varit mot bra lag och i det stora hela gör man en riktigt bra säsong. Jag håller Brisbane Strikers i samma klass som Hume City och bortser vi från hemmafördelen är det här väldigt nära 50/50. Men då Hume City är ett helt annat lag hemma än borta så ger jag Hume City fördel, men oddset på bortalaget är ändå bra här.


Två jämna lag i en utslagningsmatch där allt kan hända. Hume City bör anses favoriter endast pga hemmafördelen, annars är lagen otroligt jämna. Jag spelar Brisbane Strikers att ta poäng och tycker vi får ett mycket fint odds. Raka tvåan är spelat till 4,30 med en mindre peng.