Hull har chansen att i stort sett bli klara för Premier League ikväll om man vinner matchen. Bristol City å andra sidan måste vinna för att inte ramla ur serien så vi har en match full av motivation hos lagen!


Hull – Bristol City
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.06 @ Pinnacle
Insats: 4/10
Spelstopp: 20.45

Hull vill givetvis vinna den här matchen till varje pris men det viktigaste är att man absolut inte förlorar matchen. Man ligger tvåa i serien och har 6 poäng ned till serietrean Watford och det återstår 3 matcher av serien. Bristol City har det värre då man är jumbo i serien och måste vinna den här matchen för att inte ramla ur Championship. Mycket nerver i denna matchen med andra ord… Hull gjorde en blek insats senast när man förlorade på bortaplan mot bottenlaget Wolves med 1-0. Innan det hade man 2 segrar och 1 förlust så formen är okej men inte mer och vi sätter ett frågetecken för offensiv i senaste matchen. Laget har spelat under 2.5 mål i 4 av sina 5 senaste matcher! Jag tror man får jobbet gjort i den här matchen men sedan säkrar man upp rejält och matchen slutar säkerligen 1,2-0 till Hull som normalt är stabila i defensiven.

Hull har offensiva skadebekymmer inför den här matchen då man saknar sin bäste målskytt Robert Koren som utgick skadad senast och rapporterna säger att han är mycket osäker till spel för Hull. Man får även klara sig utan avstängde mittfältaren Corry Evans här. Ett plus sätter vi dock för att försvararen Paul McShane kan delta i matchen efter skada.


Hull får troligen klara sig utan bäste målskytten Robert Koren här!

Bristol City är i stort sett avsågade redan då man är jumbon i serien och har 11 poäng upp till säker mark men det återstår bara 3 omgångar av serien vilket innebär att man MÅSTE vinna samtliga 3 matcher för att vara kvar i serien. Ikväll kommer man givetvis göra allt man kan för att vinna men man möter ett ruskigt starkt Hull som är riktigt tuffa att möta. Formen är usel med 1 oavgjord och 5 förluster i lagets 6 senaste matcher och idag är det sista chansen för laget och jag tror man kommer göra en bra match där man kommer kämpa stenhårt i 90 minuter för att spika igen bakåt och försöka kontra in något mål.

Bristol City har frågetecken för trion Liam Fontaine, Stephen Pearson och Ryan Taylor här. Man får dock tillbaka mittfältaren Marvin Elliott från skada.

Jag tror vi alla upplevt någongång under vår spelkarriär att stor press kan bryta ned vilket lag som helst. Hull har press på sig att vinna idag för att nästan säkerhetsställa uppflyttningen men skulle man förlora är man riktigt illa ute då Watford kanske bara är 3 poäng efter imorgon. Bristol City har ännu mer press på sig då man måste vinna för att inte ramla ur serien men frågan är hur stor är rädslan för att förlora? Det känns som att den fega defensiva fotbollen kommer segra i den här matchen och 2.06 i odds tycker jag är för högt här!  Givetvis kan man vända på det och tro att båda lagen kommer gå för seger och var ruskigt offensiva här men jag tror knappast det….