Toppen mot botten och jag tar klart ställning här och kliver in hårt! Häng på!

Huddersfield – Swindon
Mitt tips: Huddersfield -1 (Asian handicap)
Odds: 2.25 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Huddersfield har verkligen formen på topp då man är uppe i 16 raka ligamatcher utan förlust. Man har vunnit 4 av de 5 senaste matcherna så formen är ruskigt bra! På hemmaplan trivs man extra bra då man har resultatraden 10-5-3 och 28-15 i målskillnad.

Motståndarna Swindon har tvärtom en fruktansvärt dålig form då man har 14 raka matcher utan seger bakom sig. På bortaplan har man dessutom extra stora problem och man har en förlustsvit på 7 raka förluster bakom sig nu och dessutom 18 insläppta mål. Resultatraden 2-4-11 är riktigt usel och det är inte konstigt att man ligger näst sist när spelet på bortaplan inte fungerar över huvud taget.

Huddersfield får tillbaka mycket viktige försvararen Gary Naysmith som var skadad. Saknas gör långtidsskadade Johnson och Pilkington. Saknas gör även ljumskskadade Antony Kay och avstängde Lee Peltier som avtjänar sin fjärde och sista match.
Swindon saknar sin suveräne målskytt Vincent Pericard som är knäskadad. Man har frågetecken för ordinarie målvakten David Lucas samt. försvararna Alan Sheehan och Scott Cuthbert. Samtliga har varit skadade men är på god väg tillbaka.

Det är som sagt toppen mot botten i den här matchen och det är ett av seriens absolut formstarkaste lag som möter ett av seriens formsvagaste lag. Det ska inte vara något snack egentligen, Huddersfield måste vinna den här typen av matcher om man ska ta sig upp till Championship!