Huddersfield har usel form för dagen och ställs nu mot ett riktigt hungrigt Brighton. Jag tror starkt på ett spel här och kliver in!

Huddersfield – Brighton
Spel: Brighton över 1.5 mål i matchen
Odds: 2.40 @ William Hill
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00 

Huddersfield är riktigt nere för räkning för dagen då man radar upp usla insatser. Man har 9 raka matcher utan seger bakom sig och min känsla är att laget tror att de klarat av kontraktet redan och därmed slutat spela fotboll då man inte är motiverade längre. Nu måste man dock skärpa till sig igen för nu har man 6 poäng ned till nedflyttningsplatserna med bara 4 matcher kvar att spela. Lagets försvarsspel har varit riktigt uselt och det talar för mitt spel här, man har släppt in 2 mål eller fler i 5 av dessa 9 matcherna som man inte vunnit på. Näst senast åkte man på stryk hemma mot Ipswich med 0-2 och senast blev det 1-3 förlust borta mot Derby!  Jag har riktigt svårt att se hur Huddersfield skall vända den negativa trenden redan här, jag tror hårt på Brighton!

Brighton ligger på 7a i tabellen på samma poäng som 6an Reading som dessutom innehar sista play-off platsen. Brighton måste gå för seger för alla poäng är guld värda för laget nu. Man vet att Huddersfield har stora problem för dagen och det bör man utnyttja! Formen är riktigt bra då man besegrade serieledarna Leicester på bortaplan med hela 4-1 i senaste bortamatchen! Senast besegrade man Charlton med 3-0 och nu är det alltså dags för svaga Huddersfield på bortaplan. Man har sin viktige anfallare Jose Ulloa i dunderform för dagen och det betyder mycket för Brighton. Man är ett av seriens bästa lag på bortaplan och möter alltså ett ruskigt formsvagt Huddersfield här, 2.40 på att man gör 2 mål eller fler idag är riktigt bra!

HuddersfieldTownCrest         9669541_orig

 
Huddersfield har två defensiva avbräck här då man saknar viktiga försvararna Joel Lynch och Peter Clarke som blev utvisade senast. Tungt för Huddersfield som kommer till spel med en helt nykomponerad backlinje här!
Brighton har frågetecken för försvararen Matt Upson som skall testas kort före matchstart. Positivt för laget är att målvakten Tomasz Kuszcak är klar för spel efter att ha varit sjuk. Saknas helt säkert gör fortsatt Will Buckley och Andrea Orlandi.

Kort summering: 
Huddersfield har genomusel form och känslan är att laget nästan slutat spela då de känt sig klara för spel i Championship även nästa säsong. Nu har man bara 6 poäng ned till nedflyttningsplatserna med 4 matcher kvar att spela så en liten frustration finns nog inom laget. Man har två ordinarie försvarare avstängda här vilket inte är optimalt när stekheta Brighton kommer på besök med anfallaren Jose Ulloa i högform! Jag tror Brighton vinner här och att man gör minst 2 mål i matchen!