Idag ska det avgöras vilket av lagen som går till ”finalen” där vinnaren går upp i Championship. Ett av lagen har strålande form och jag tvekar inte en sekund att lira dem här! Häng på!


Huddersfield – Bournemouth
Mitt tips: 1
Odds: 1.75 @ Ladbrokes
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Den första matchen mellan dessa lagen var en väldigt jämn historia som slutade 1-1. Huddersfield började matchen bäst och fick utdelning redan i den 22e matchminuten när Kilbane satte ledningsmålet. Efter det blev man mer försiktigare och Bournemouth bjöds in i matchen och i mitten av andra halvlek kom kvitteringen. Efter det hade båda lagen chanser att ta ledningen men inget av lagen lyckades och i mina ögon var 1-1 rättvist. Huddersfield tränare var mycket nöjd med resultatet och han sa till media att han är övertygad om att de kommer vinna den här matchen.

Huddersfield går som tåget för dagen och man tar poäng i alla matcher! Man har tagit poäng i hela 26 raka matcher i ligan och av dessa 26 matcher är 15 stycken segrar. På hemmaplan har man 12 raka matcher utan förlust så formen är verkligen på topp för Huddersfield inför den här matchen! Första matchen mellan dessa lagen slutade som sagt 1-1 och det ger Huddersfield ett perfekt utgångsläge inför den här matchen.

Bournemouth knep sjätteplatsen med 1 poäng före sjuan. Formen har varit väldigt svajig den senaste tiden och formraden för lagets 5 senaste matcher är 1-3-1. Bättring krävs om man ska ha en chans mot formtoppade Huddersfield här! Bournemouth trivs inte heller särskilt bra på bortaplan då man var det sämsta bortalaget om man ser till topp 9 lagen. Man slutade med resultatraden 6-9-8 och 28-30 i målskillnad. Bortaformen är dessutom genomusel då man bara har 1 seger på de 7 senaste bortamatcherna och den kom emot bottenlaget Notts County. De övriga 6 matcherna har slutat med 3 förluster och 3 oavgjorda och det håller inte. Nu väntar tuffast tänkbara motstånd och jag tror man kommer få stryk här.

Inget av lagen har några nya skador att rapportera om utan båda lagen kan ställa bästa lagen på benen.