Honduras har inget att spela för här medan Schweiz är klara för åttondelsfinal vid seger. Jag har saken klar för mig men har hittat ett betydligt bättre spel än den raka tvåan.

Honduras – Schweiz 
Spel 1: Över 3.5 kort i matchen
Odds: 2.20 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 22.00

Spel 2: Schweiz först till 2 mål
Odds: 1.70 @ Ladbrokes
Insats:  5/10
Spelstopp: 22.00 

Honduras är i mina ögon genomusla och att ett amatörgäng som dem är med i VM är inte bra för fotbollen. De bidrar knappast med något skönspel utan det är fula tacklingar, efterslängar och vårdslöst spel som gäller. De har fått över 3.5 gula kort i 5 av sina 6 senaste matcher och ser man till matcherna i VM så fick laget 4 gula kort och 1 rött kort mot Frankrike i premiären och mot Ecuador fick man 2 gula kort men visst borde man fått fler… Nu möter man ett schweiz som har många snabba och kvicka spelare som kommer sätta hög fart redan från start. Jag tror Honduras löser det här spelet helt på egen hand och 2.20 gånger degen är ett helt suveränt odds! Dagens domare Nestor Pitana (Argentina) har dessutom ett kortsnitt på 4.90 i internationella matcher och hans enda framträdande i detta VM var i matchen mellan Ryssland-Sydkorea och där delade han ut 4 gula kort!

honduras   schweiz

Honduras har inte gjort något vidare framträdande i detta VM heller då man blev överkörda av Frankrike med 3-0 och det följdes upp av en förlust med 2-1 mot Ecuador och därmed var äventyret över för Honduras. Man har sett svaga ut defensivt och offensiven saknar spets så att man skall kunna hota Schweiz här tror jag knappast. Schweiz hade inte mycket att sätta emot Fransmännen senast i 2-5 förlusten men Ecuador och Honduras bör man slå. Ecuador besegrade man med 2-1 efter ett sent men välförtjänt mål och nu är det dags för Honduras och vinner man matchen så är man klara för åttondelsfinal så räkna med ett heltaggat och spelsuget Schweiz här! Man har ett ruskigt starkt och välbalanserat mittfält som kommer knäcka Honduras här och ge offensiven en extra tyngd. Jag tror utan tvekan man löser två mål i den här matchen, kanske redan före halvtid! Förbundskaptenen Ottmar Hitzfeld har fått ordning på sitt Schweiz efter flera år vid rodret och man förtjänar en åttondelsplats här!

Kort summering: 
Honduras spelar hårt och vårdslöst och Schweiz lär sätta fart direkt från start här för att ta ledningen och se till att man vinner den här matchen. Jag tror Honduras får svårt att hänga med i tempot och det kommer rendera i flera kort i den här matchen. Schweiz har en helt okej offensiv och nu har man gjort 2 mål på såväl Frankrike som på Ecuador vilket gör att 2 mål på ett omotiverat Honduras borde man lösa!