Wrexham gjorde sitt igår och idag ska vi ta oss han fotboll från Division 3 i Sverige där Holmalund drabbar samman med Hestrafors i en spännande drabbning. Jag har intressant info om Hestrafors som gör att jag lirar ett spel utan tveka!

Holmalund – Hestrafors
Spel: 1
Odds: 1.70 @ Expekt
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.00

Efter sommaruppehållet är Holmalund obesegrade och man har 2 segrar och 2 oavgjorda på de 4 matcherna man spelat. Man har visat upp ett härligt spel med fin offensiv med olika kombinationer som ställer till det för motståndarna. Man ligger 3a i serien och jagar kvaplatsen upp till divsion 2. Man är i mycket bra form och på hemmaplan har man 3-4-1 som resultatrad. Ska man nå kvalplatsen bör man vinna en match av denna typen. Man spelade 1-1 mot Falköping senast och tränaren var måttligt road över det och inför den här matchen lovar han skärpning från hela laget och det kommer vara ett riktigt fokuserat Holmalund som kommer till spel här som inte har råd att tappa fler poäng.

Hestrafors har efter sommaruppehållet 2 förluster och 1 seger mot jumbon Partille så man har knappast imponerat. Man ligger  8e plats i tabellen och man har en liten marginal ned till nedflyttningsplatserna men man är långt ifrån säkra…

Hestrafors har dessutom matchats hårt i helgen då laget har varit nere i Makedonien och spelat UEFA – Regions cup där man möter lag från andra länder i en cup. Man satsade hårt på den och man har spelat matcher den 30e Augusti, 1a September och den sista matchen spelades den 3e September. Sedan blev det en lång hemresa och frågan är hur detta äventyr har påverkat spelarna som satsat allt i dessa matcherna och noterbart är att det varit runt 40 grader varmt där nere i helgen. Jag vet dock inte om hela truppen befann sig på plats, men mest troligt är att bara några stycken stannade hemma…

Holmalund nämner inget om några skador eller avstängningar i sin införrapport på sin hemsida så vi utgår från att man inte har några tyngre avbräck här. Holmalund som jagar kvalplatsen och man har goda chanser att nå den men då måste de vinna den här matchen eftersom övriga topplagen vann sina matcher.
Hestrafors har jag ingen skadeinfo på heller men det lär vara slitna spelare som kommer till spel här och Hestrafors har viktigare matcher framöver att vinna när man möter sämre lag än Holmalund.