MAXSPEL! Hoffenheim har stora problem för dagen med en tung formsvacka och nu möter man seriens giganter Bayern München som imponerar i match efter match.


Hoffenheim – Bayern München

Spel: Handicap (1-0) 2
Odds: 1.88 @ Pinnacle
Insats: 10/10
Spelstopp: 15.30

Hoffenheim ligger i botten av serien, närmare bestämt på en 17e plats där man bara har ett lag nedanför sig. Man har 5 poäng upp till kvalplatsen och 11 poäng upp till säker mark så lagen börjar bli allt mer deseperata efter poäng. Formen är allt annat än bra då man har 3 raka förluster bakom sig (alla mot lag på nedre halvan av tabellen) och om man ser till formen efter uppehållet så har man 1-1-4 som formrad på de 6 matcher man spelat. Man imponerar inte på sin hemmaplan heller utan resultatraden 3-3-6 talar sitt tydliga språk och när man nu ställs mot seriens bästa lag så kan jag inte se annat än en storförlust här!

Bayern går som tåget och det verkar inte finnas något lag som kan stoppa dem och därför känns det tryggt att gå in med ett maxspel här. Man har spelat 8 matcher efter uppehållet och vunnit samtliga utan problem. På dessa 8 matcher har laget 23-2 i målskillnad och värt att nämna är att laget vunnit 7 av dessa 8 matcher med 2 mål eller fler. Enda matchen man misslyckades i var den senaste när man mötte Dortmund på hemmaplan men sett till matchbilden och chanserna så borde Bayern ha vunnit även den matchen med 2 mål eller fler.

Bayern är om möjligt bättre i bortaspelet än hemmaspelet och lagets resultatrad imponerar extremt mycket. Man har 10-1-0 som resultatrad på bortaplan och ofattabara 27-1 i målskillnad!! Det finns inte en chans att Hoffenheim ska ha en chans här idag och ännu tryggare känns det då man har en del avbräck här.


Ribery var avstängd mot Dortmund i veckan men är
tillbaka här och räkna med en revanschsugen lirare!

Hoffenheim har en lång frånvarolista här då man saknar avstängda duon Beck och Polanski. Lägg därtill att man har skador/rehabilitering på Delpierre, Chris, Rudy, Salihovic och Vukcevic.
Bayern München har inga större bekymmer inför den här matchen då man saknar Rafinha och Pizarro som båda är sjuka. Lägg därtill långtidsskadade Badstuber. Bayern matchas hårt och kommer säkerligen vilan någon spelare men det gör ingenting då man har en otroligt bred trupp där bland annat Robben brukar får sitta nu för tiden.