Hoffenheim har en imponerande offensiv som alltid levererar och nu ställs man mot en svag defensiv vilket bäddar för en målexplosion. Jag kliver in tungt på ett spel här som känns ruskigt spelvärt!

Hoffenheim – Augsburg
Spel: Hoffenheim över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.91 @ Betsson
Insats: 8/10
Spelstopp: 17.30

Hoffenheim ligger nia i tabellen och har 5 poäng upp till åttondeplacerade Augsburg som man möter här idag. Det blir säkerligen en mycket jämn match men jag kan inte annat än imponeras av Hoffenheims ruskigt vassa offensiv som gjort 64 mål i årets bundesliga, bara serieettan Bayern München och tvåan Dortmund har gjort fler. På hemmaplan snittar Hoffenheim 2,7 mål per match och att vi får 1.91 i odds är mycket generöst här! Formen är helt okej för laget som har 2 segrar och 2 oavgjorda på lagets fyra senaste matcher och målproduktionen är fortsatt mycket fin! Offensiven med spelare Roberto Firmino, Salihovic, Volland och Anthony Modeste imponerar enormt!  Man spelar alltid offensiv och underhållande fotboll vilket innebär att lagets defensiv blir mycket lidande och det vet motståndarna Augsburg som kommer kliva framåt i den här matchen.

Augsburg kommer från en imponerande seger hemma mot ett reservbetonat Bayern München med 1-0. Före det var formen minst sagt usel med 3 förluster och 1 oavgjord match. Lagets defensiv såg riktigt svajig ut borta mot Mainz när man förlorade med 0-3 och dessförinnan hemma mot Leverkusen när man förlorade med 1-3. Nu ställs man mot en av ligans bästa offensiver vilket bör innebära stora problem för Augsburg. Bundesliga är svårbedömt men magkänslan är att Hoffenheim vinner den här matchen och att vi får se en riktig målexplosion, ska vi säga 3-2?

m45RO.St.84
Roberto Firmino och Anthony Modeste gör varsitt mål här!

Hoffenheim har gjort 2 mål eller fler i 8 raka hemmamatcher nu vilket definitivt talar för mitt spel här! Motståndarna Augsburg har en svajig defensiv som blandar och ger i matcherna. Har de en dålig dag så kan Hoffenheim ösa in mål här. Augsburg har släppt in 3 mål i två av lagets tre senaste matcher!

Hoffenheim får klara sig utan skadade försvararen Casteels och anfallaren Schipplock här.
Augsburg får klara sig utan mittfältarna Moravek och Werner här.

Kort summering:
Hoffenheim är ett ruskigt målglatt lag som alltid levererar mål såväl framåt som bakåt. Offensiven är ruskigt formtoppad och på sin hemmaplan har man gjort 2 mål eller fler i 8 raka matcher nu. Nu ställs man mot ett Augsburg som har en svajig defensiv och som dessutom kommer gå framåt eftersom de sprudlar av självförtroende efter segern mot Bayern München senast. Jag tror de öppnar sig bakåt och Hoffenheim bör göra minst 2 mål här!