Inget tips igår och istället skickar jag ut en idag då dagens en match står mellan Malmö och Ricoh. Malmö som efter uppehållet visat på en stekhet form möter ett svagt Ricoh som totalt rasat och har fyra raka förluster. Ett intressant möte då två lag med skild form möts. Ska den negativa trenden vända för Ricoh? Jag ser dock inge spelvärde hos skåningarna och lägger fokus på överspel linorna istället. Häng med!

  • Match: HK Malmö – Ricoh HK
  • Spel: Över 49,5 mål i matchen
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18.00

Börjar vi med bortalaget från Stockholmstrakterna, Ricoh, så kan man konstatera att den goda formen innan uppehållet har rasat totalt då man just nu står i fyra raka förluster. Man kom till denna Elitserie som nykomlingar men har ofta inte betraktas som sådana. Nu, i längden, börjar det dock visa sig att man är nykomlingar och trots allt inte håller så pass hög nivå. Jag är fortfarande rädd att tippa mot detta lag då motståndarlagen ständigt står i för låga odds, och man har visat att man har kunnande till att skrälla. Utöver detta har man under den senaste tiden haft målrika matcher vilket är en positiv aspekt till överspelen.

Ser vi till hemmalagets situation så är den hittills lysande. Man har hunnit spela fyra matcher efter uppehållet och har sammanlagt en trend på fyra obesegrade i tre vinster och en oavgjord. Senast kunde man besegra Guif på bortplan ganska komfortabelt med sex bollar då slutresultatet skrevs till 25-31, vilket är riktigt imponerande. Man kämpar för en slutspelsplats som är fullt möjlig att plocka, och när man möter ett motstånd som Ricoh är två poäng ett måste. Man står dock i ett odds på 1,22 och jag ser inte spelvärde i handikappslinorna heller då de är för höga. Jag förlitar mig istället på en hel del mål som jag har stora förhoppningar på att det ska bli.

Så mitt lir är redan avslöjat och frågan är bara vilken lina jag väljer att plocka. Ser att bettan bjuder 1,95 på över 49,5 mål vilket är oerhört fint och jag plockar direkt. Det lutar som sagt mot en målrik match, och en sådan lina passar perfekt. Insatsen får ligga på medel!