Idag får vi se ett hett skånskt derby nere i MalmöLugi från Lund kommer på besök. Lugi som gått bra i år har redan nu etablerat sig i toppen medan Malmö kämpar för en topp åtta placering vilket innebär att man är med i slutspel. Hade Lundarna haft hemmaplan hade det inte varit något snack om saken men nu blir det lite knepigare. Jag ser dock ett oerhört bra spelvärde i raka tvåan och därmed tar jag ställning. Häng med!

  • Match: HK Malmö – Lugi HF
  • Spel: Lugi HF rak vinst
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.15

 

Börjar vi med att kika på Malmö så har man ryckt upp sig efter en lite trevande inledning av säsongen. Tre vinster på de senaste fyra matcherna får anses vara klart godkänt. Dock har man ställts mot enklare motstånd i form av Drott, Aranäs och Karlskrona vilket är överkomligt motstånd och ingen direkt värdemätare. Idag möter man Lugi som är betydligt bättre och tuffare, och enligt mig är man underdogs. Ser man även till inbördes möten så är man i underläge och då odds fördelningen är jämt fördelad väljer jag att gå emot!

På andra sidan står Lugi som börjat säsongen lysande och man har endast torskat en gång och det mot seriens absolut bästa lag. Utöver det har det sett riktigt bra ut och ju fler matcher man spelat, desto bättre har det sett ut. Man har ett par tunga pjäser så som Roganovic, Wikman Modigh och Jeppson vilket gör att framtiden ser ljus ut. Tidigare har man haft bra resultat mot just precis Malmö och då det erbjuds ett klart spelvärt odds, spikar jag!

Så vad blir mitt lir? Då jag anser Lugi vara det bättre laget och oddset är fint väljer jag att ta ställning. Jag spikar och det med en insats på medel!