Mars månad och våren är här samtidigt som elitserien börjar gå mot slutspel. En oerhört viktig match ska spelas mellan två slutspelsjagande lag, nämligen Malmö och Sävehof. Malmö kommer till detta mötet med en riktigt bra form, trots att resultatraden inte överensstämmer medan Sävehof har det tungt och två raka förluster svider. Hemmaplan, bättre lag och form överväger för mig och Malmö ska bara plocka hem detta utan snack. Oddsen är riktigt bra och jag tar ställning direkt. Häng med!

  • Match: HK Malmö – IK Sävehof
  • Spel: HK Malmö -1,5
  • Odds: 1,90 @ Bet365
  • Units: 8/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Jag trodde en hel del på Sävehof senast när man ställdes mot Hammarby på hemmaplan, men som så ofta underpresterar man när det väl gäller och nu sitter man i en sits där man är i behov av poäng. Malmö ligger på lika många poäng och då det är så pass tajt ända ner till niondeplats så blir denna match oerhört viktig. Spelbolagen fortsätter fortfarande att överskatta detta Sävehof som enligt mig inte är något topplag då man presterar alldeles för ojämnt. Formen pekar nedåt i och med två raka förluster och min känsla är att man inte är speciellt bra i motgång. Malmö är ett riktigt bra lag och man kommer få det tufft. Enligt mig för tufft. Jag lirar emot utan att ens tveka!

Malmö som jag berömt tidigare har hållit en jämn och fin nivå konstant och trots det kladdiga resultatraden så vill jag påstå att man erhåller toppform. Senast krossade man Drott vilket inte är någon värdemätare, och gången innan det fick man med sig ett oavgjort resultat borta i Eriksdalshallen mot Hammarby. Den matchen skulle man bara ha tagit hem men en svacka i slutskedet av matchen gjorde att man tappade en fyra bollars ledning och därmed endast en poäng hem. Trots det var det en stark prestation och enligt mig är man ett bättre lag än SävehofLönn, Månsson och Persson på niometer är det klass på. Beutler i mål ska vi inte ens prata om, storspelare! Även nyförvärvet Petersen har gjort nytta och jag är säker på min sak. Spik!

Så vad blir mitt lir? Malmö har blivit favoriter, dock för små vilket gynnar oss. Malmö -1,5 ger ett odds på 1,90 vilket är klart spelvärt och jag höjer insatsen till strax under max!