Den tråkigaste matchen bland de fyra som spelas denna onsdag står mellan Malmö och Drott från Halmstad. Drott är riktigt dåliga och man ställs mot ett Malmö som på hemmaplan, och överlag, varit imponerande. Det är inget snack om vilket lag som kommer vinna och frågan är bara med hur mycket? Allt beror på Malmös humör och det kan lika gärna bli med 15 bollars marginal så som det kan bli med 4-5 bollar. En sak som är säker är dock att man kommer ha möjligheter till att näta, mycket, och jag utgår från det. Häng med!

  • Match: HK Malmö – HK Drott Halmstad
  • Spel: HK Malmö över 30,5 mål
  • Odds:  1,92 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Drott vad finns det ens att säga? Senast tippade jag på att man skulle slå Hammarby på hemmaplan och trots att ens målvakt var helt outstanding i första halvlek med massa friläges räddningar och liknande, kunde man ändå inte vinna eller bjuda upp till match åtminstone. Slutresultatet skrevs till 19-28 och jag tror helt ärligt att man åker ut med huvudet före. Vilket lag ska man slå eller minska ned siffrorna mot är frågan? Malmö som varit grymt bra hittills? Nej, det tror jag verkligen inte. Man släpper in kolosalt mycket mål och det lär man göra idag igen då man ställs mot ett lag som har bland de bättre skyttarna i elitserien.

Malmös skytte lär vara lyckliga efter denna match då man i princip får pricka in gratis mål. Man möter Drott som har ett uselt försvarsspel och som bjuder skyttar på riktigt bra lägen. Lönn, Månsson och Persson kommer var och en kunna prestera, och får man igång dessa niometers spelare så blir man svårslagna. Drott är det lag som släppt in flest mål i hela elitserien och det är fullt rimligt att man når över en 30 måls lina. Jag lirar överspel i Malmös favör utan att tveka!

Sammanfattningsvis finns det egentligen inte mycket att säga när Drott spelar. Direkt man möter ett lite bättre lag så förlorar man och mållinorna fortsätter att bjuda upp till bra odds. Där av väljer jag att lira Malmö över 30,5 mål till en insats på medel!