Idag bjuds vi på en handbollsmatch nere i Skåne där Malmö tar emot gästande Aranäs som åker på besök. Malmö som föll totalt senast söker revansch mot ett Aranäs som fått en tuff inledning av säsongen. En svårbedömd match där Malmö med all rätt ska vara favoriter. Jag tror dock inte på någon kross och hittar ett spelvärt tips. Häng med!

  • Match: HK Malmö – HK Aranäs
  • Spel: HK Aranäs +6,5
  • Odds: 1.71 @ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi med att kika på Malmös inledning av säsongen så var den okej framtill senaste matchen där man blev krossade i ett derby mot Ystad. Man fick verkligen inte till sitt spel på niometer och redan efter tio minuter var det spel mot ett mål. Vikten av Adam Lönns frånvaro syns och för att man inte ska floppa i år, krävs det att andra spelare vågar ta den rollen. Idag ställs man mot Aranäs som är en perfekt uppgift direkt efter ett sådant fall, och att man ska vara favoriter är det inget snack om. Jag tror dock inte att man vinner med mer än sex bollar då nykomlingarna hittills imponerat. Upp till bevis först!

Aranäs från Kungsbacka har ännu inte lyckats plocka en seger men det lär inte vara länge då jag var imponerad över hur man uppträdde mot just precis Ystad. På hemmaplan tror jag många lag kommer få det kämpigt mot ett vilt kämpande Aranäs, och lyckas man föra med sig hemma prestationerna till bortaplan bådar det gott. Då Malmö inte visat någon särskild form tror jag att Aranäs kan stå upp bra, och där av hittar jag mitt spel.

Så vad blir mitt lir? Som jag nämnde i texten så tror jag inte på någon kross och att Malmö ska vinna med mer än sex bollar låter inte relevant. Det har dock varit en mycket annorlunda inledning av årets elitserie och jag vågar inte gå in hårt. Insatsen får ligga på strax under medel!