Ett skånskt derby väntar en eftermiddag som denna och vi får se Malmö ta emot nykomlingarna från Karlskrona. Karlskrona som fick en lyckosam inledning i elitserien och kunde slå ett annat nykomlingslag i premiären möter idag ett betydligt tuffare motstånd i Malmö som dock fick det lite svårare senast och förlorade. Jag ser bara ett lag som klara vinnare och det är naturligtvis Malmö. Häng med!

  • Match: HK Malmö – HIF Karlskrona
  • Spel: HK Malmö -3,5
  • Odds: 1,76 @ Bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Karlskrona som krossade allsvenskan fick en dröm inledning då man ställdes mot Aranäs i elitserie premiären och kunde efter en hel del kamp vinna med 25-23. Det var en spelare som verkligen utmärkte sig och det var Gustaf Hallén som kunde knåda in hela sju baljor. Det var dock ett enkelt motstånd jämfört med andra kandidater i elitserien och idag ställs man mot ett betydligt tuffare gäng. Bortaplan samt att man i mina ögon är underlägsna, lär sluta i förlust. Jag är kortfattad och går emot!

Malmö som idag får inviga sin hemma publik, är till hundra procent taggade för en ny säsong och nya utmaningar. Behåller man sitt lag friskt, vilket inte gick så bra förra året, så kan man bära långt och jag ser denna trupp som outsiders. Man har ett par riktigt bra spelare och det fick vi också prov på senast då man torskade mot Lugi i premiären med 24-23. En stark insats på bortaplan där Robert Månsson bland annat fick hänga nio baljor. Idag ska man vara överlägsna och bara ta två goa poäng.

Så vad blir mitt lir? Malmö kommer till matchen som storfavoriter vilket gör att jag får ta mig till handikappslinorna. -3,5 bör man kunna lösa och jag höjer insatsen till strax över medel!