Ett kort landslagsuppehåll från handbollen är nu över och vi riktar oss mot klubblagshandbollen där elitserien drar igång med en hel del matcher. Denna onsdag får vi se ett intressant möte nere i Malmö där hemmalaget tar emot Guif från Eskilstuna. Guif som startat detta år riktigt dåligt jämfört med andra år, har helt klart betydligt mer att ge medan Malmö etablerat sig på ett gott sätt och dragit en en del poäng. Spelbolagen anser att hemmalaget ska vara storfavoriter och därmed hittar jag fint spelvärde hos Eskilstuna killarna. i grund och botten är man det bättre laget och då odds fördelningen är så pass bra, lirar jag. Häng med!

  • Match: HK Malmö – Eskilstuna Guif
  • Spel: Eskilstuna Guif rak vinst
  • Odds: 2,70 @ Bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi med att kika på Malmö så har man efter ett par matcher lyckats etablera en god form och en vinnarmentalitet. Man har tagit fyra segrar på de senaste fem matcherna vilket är bra och toppspelarna som Månsson och Pecikoza levererar. Man har dock mött lite enklare motstånd i form av nykomlingar som Aranäs och Karlskrona, samt Drott som visat sig vara det enklaste motståndet. Inga direkt värdemätare och jag är tveksam till hur bra man egentligen är. Idag möter man Guif som i grund och botten är det bättre laget, och då spelbolagen Malmö som så pass stora favoriter hittar jag inget spelvärde i ettan. Avslag!

På andra sidan står gästande Guif som haft en tuff inledning och inte fått något att stämma. Man är inne i en rejäl svacka med fyra raka matcher utan vinst och många frågar sig ifall laget ens ska kunna ta sig till slutspel. Enligt mig är det inget snack om saken. I grund och botten tillhör man toppen och erhåller ett lag av hög kaliber. Får man det att stämma till åtminstone 80%, tror jag man har goda chanser till två poäng idag mot Malmö. Inledningsvis har man mött tuffare motstånd än vad man gör idag och jag tror att käpparna kan släppa idag. allt över 2,50 är spelvärt och jag lirar utan att tveka!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. I denna match tittar jag på spelvärdet och ett odds på 2,70 på raka tvåan är högt. Det måste liras och jag slänger iväg en peng på medel!