Denna tisdag bjuder på fina spel i bland annat fotbollen men även i handbollen där vi får se Drott från Halmstad ta emot Ystad. Ystad som är med uppe i toppen, fortsätter att rada upp segrar medan gör det Drott tvärtemot och ständigt förlorar och ser riktigt dåliga ut. Det är inget snack om vilket lag som kommer gå segrande ur striden och Halmstad gänget får fokusera på att försöka plocka poäng mot lättare motstånd. Jag tror det kan rinna undan och hittar ett fint lir, häng med!

  • Match: HK Drott Halmstad – Ystad IF HF
  • Spel: Ystad IF HF -7,5
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Drotts resultatrad kan man säga inte är särskilt imponerande och man bara radar upp förlust efter förlust. 20-31 mot Guif senast, 34-25 mot Sävehof näst senast och 27-30 mot Skövde gången innan det. Något som resultaten har gemensamt är att de insläppta målen inte håller sig under 30 strecket och då man idag möter ett motstånd som är bättre än samtliga tre senast, lär det rinna undan. Lagen har mötts en gång tidigare i år och då skrevs slutresultatet till 42-30. Hemmaplan eller bortaplan spelar inte någon större roll i denna match och jag tror på liknande siffror. Mot allsvenskan, Drott!

På andra sidan står giganterna i detta möte, Ystad, och denna match kommer i ett perfekt tillfälle då man haft ett tufft spelschema och vilket lag man än ställer ut på banan så vinner man. Jag tror man startar med komplett trupp i form av Lucas Nilsson, Kim Andersson och Borgstedt och skapar en stor marginal för att sedan hiva in lite yngre krafter. Försvarsspelet som Drott bjuder på är något oerhört bra för skyttar då det knappt finns något block eller målvaktsspel och jag tror det kan rinna undan!

Så vad blir mitt lir? Då handikappslinorna ser rimliga ut och dessutom satta på bra odds, väljer jag att plocka en. Ystad -7,5 erbjuder ett odds på drygt två gånger. Insatsen får ligga på medel!