Ett bottenmöte väntar denna måndag där vi får se två lag som fortfarande jagar sin första seger. Drott från Halmstad har bara förlorat och förlorat, och det verkar som om att man inte vaknat och insett allvaret ännu. Medan Ricoh även dem bara åkt på massa förluster och inte fått någonting att funka. Bägge lagen har helt klart mer att ge om man ser till spelarmaterialen, och jag förväntar mig en riktig krigarmatch i hopp om att ta sina första poäng. Försvarsspelet är inte någon favoritpunkt hos något utav lagen och jag hittar därmed ett fint överspel som på förhand ser rimligt ut. Häng med!

  • Match: HK Drott Halmstad – Ricoh HK
  • Spel: Över 49,5 mål i matchen
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19.00

Först ut är hemmalaget, Drott, som förändrat en del i sin trupp inför denna säsong vilket inledningsvis inte gett någon positiv effekt. Trots att det är ett par fina värvningar är det dock spelare som bara är bra framåt och filosofin att göra ett mål mer än det andra laget håller inte. Man släpper in mål oerhört enkelt och det är ingen tillfällighet att man exempelvis torskade senast mot Lugi med hela 36-24. Idag har man en ypperlig möjlighet till att plocka poäng då man möter Ricoh men fortsätter man att underprestera, framförallt bakåt, på detta sätt lär det inte bli några poäng här heller. Där av lutar allt mot att det blir en del mål och en lina på över 49,5 mål ser på förhand riktigt bra ut!

På andra sidan står vinstlösa Ricoh som inför i år dragit på sig en hel del förväntningar i och med nyförvärven man fått in, men dessa förhoppningar har snabbt släckts. Man har förlorat match på match, helt rättvist, och något måste förändras. Senast funkade inte anfallsspelet mot Hammarby där man endast fick in 17 bollar. Detta problem tror jag man kan reparera och slipa på idag då man möter seriens absolut sämsta försvar. Jag vågar dock inte tro på ett lag som inte vunnit, och väljer därför att gå på överspel!

Så vad blir mitt lir? Som jag nämnt tidigare i analysen tror jag på mycket mål och då dessa linor erbjuder fina odds, nappar jag snabbt. Över 49,5 mål i matchen är rimligt och insatsen får ligga på strax över medel!