Lyckad dag igår och vi fortsätter idag då två matcher står på schemat. Ena matchen står mellan två legendariska klubbar som toppar marathon tabellen, nämligen Drott och Redbergslid. Drott har verkligen varit usla och ligger på en stabil sista plats medan Redbergslid avslutade 2015 på ett riktigt bra sätt och ser fortsatt riktigt vassa ut. Enligt mig är det klass skillnad och jag hittar en handikappslina med grymt spelvärde. Häng med!

  • Match: HK Drott Halmstad – Redbergslids IK
  • Spel: Redbergslids IK -3,5
  • Odds: 1,90 @ nordicbet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi med Drott så har man verkligen varit riktigt dåliga och endast en seger på första halvsäsongen är inte godkänt. Jag vill säga att man underpresterat, men det skulle vara fel då man enligt mig inte kan bättre. Laget ser helt omotiverat ut när det går emot i matcherna och mot bättre lag har man fått se ett par stora förluster. Senast man ställdes mot Redbergslid så gjorde man dock en bra prestation och hotade matchen igenom. Den matchbilden lär vi inte få se idag då Redbergslid kommer med komplett trupp och jag väljer att gå emot!

Över till Redbergslid som avslutade 2015 på ett riktigt bra sätt. Flertalet raka vinster där man bland annat slog Ystad och Sävehof på bortaplan, avslutades med att man tog ikapp åtta bollar mot ett Malmö efter en usel första halvlek. Man visar att det finns kapacitet och en hög högsta nivå i denna trupp, och att man ska slå Drott idag finns det inget snack om. Mario Lipovac som var frånvarande när lagen ställdes mot varandra senast, är tillbaka, och match bilden kommer säkerligen att ändras. Ett par enkla mål framåt och i slutändan lär de vita eleganterna triumfera enkelt. Jag hittar ett fint spelvärde i en handikappslina och lirar!

Jag tror på Redbergslid idag då man möter ett svagt Drott. Hade förvånat mig om gästerna inte vinner idag och med komplett trupp ska man bara köra över ett sådant här motstånd. -3,5 erbjuder ett odds på 1,80 hos Bettan och jag lirar med en insats på strax över medel!