Den mest ointressanta matchen denna dagen spelas nere i Halmstad där bottenlaget Drott tar emot ett slutspels kämpande Sävehof. Jag ska inte ord för mycket då de flesta redan vet vilket lag som kommer att vinna. Drott är för dåliga och är i princip klara för nedflyttning medan Sävehof gör det bra uppe i toppstriden och slutspel. Spelvärdet är lågt men så finurlig som jag är, hittar jag en målskytte lina som ser fint ut. Häng med!

  • Match: HK Drott Halmstad – IK Sävehof
  • Spel: Atli Aevar Ingolfsson över 3,5 mål
  • Odds: 1.75 @ nordicbet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

Sävehof är inne i en formsvacka där man torskat de fyra senaste matcherna och därmed tappat försprånget i slutspelskampen. Nu ligger man på en åttonde plats och riskerar att inte ens vara med. All denna fakta är bara positivt för mitt spel då Sävehof till hundra procent kommer ställa upp med fullt lag och gå in med en inställning där man bara ska köra över Drott, i och med att man har fyra raka förluster så kan man inte riskera ett tungt poängtapp till. Drott är dåliga bakåt vilket kommer göra att det öppnar upp sig framåt och där står målskytten och mittsexan Atli Ingolfsson på beställning och bara tar emot! Han är kanske elitseriens mest effektiva mittsexa i anfall då han sällan missar och oftast får mycket lägen. Sävehof har en tendens att spela in bollar, och mot sämre lag är det nog det mest effektiva också. För mig är det inget snack om saken, jag ger honom 40 minuter och så är linan löst! Spikat!

Så mitt lir blir alltså Atli Ingolfsson över 3,5 mål. Drotts försvar är katastrofalt och man släpper in mål efter mål efter mål, varje anfall. Senast blev det hela 37 bollar mot Guif. Jag räknar med att Sävehof gör en liknande prestation och då kommer Ingolfsson inte ha några som helst problem med denna lina. Jag känner mig säker och höjer insatsen till strax över medel!