Tre matcher spelades igår och vi följer upp med en lite sämre match idag då Drott från Halmstad tar emot giganterna KristianstadKristianstad har ännu inte tappat poäng och ligger på sexton raka segrar och en målskillnad på +97 medan Drott ännu inte plockat en seger och ligger på målskillnaden -132. Ha ha, jag tror det säger sitt och att man på unibet inte ens kan tippa på en bortaseger är lite skrattretande. Visst kommer de orangeklädda att vinna, och frågan är med hur mycket? Med sina vassa kontringar och andra fas spelet lär det bli mycket mål, och jag lirar. Häng med!

  • Match: HK Drott Halmstad – IFK Kristianstad
  • Spel: IFK Kristianstad över 32,5 mål
  • Odds: 1.81 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Senast jag tippade på Drott så gjorde man en bra försvarsmatch och lyckades hålla ned siffrorna mot Alingsås efter att ha torskat med 28-22. Lite ironiskt hur jag berömmer laget efter en sexmålsförlust, men så är det. Man kunde lika gärna ha släppt in över 30 bollar då det är en vardag och ett litet plus i kanten får man. Det var Alingsås man ställdes mot. Idag ställs man mot Kristianstad som är snäppet vassare och lär trycka på ännu mer i andra fas och kontringar vilket man är kända för. Drott kommer inte att hänga med och jag ser keepern dra massa bollar ur målet. Målspel!

På andra sidan står gästerna, de orangeklädda dinosaurierna, som bara manglar ner allt motstånd. I tisdags tog man sin sextonde raka seger och det innebär självklart att man toppar tabellen överlägset. Drott är knappt något motstånd för dessa killar och jag ser ingen skräll eller något annorlunda i denna match. Man kommer att fortsätta med sin filosofi och göra jobbet fullt ut, och därmed vinna med många bollar. Målglada spelare har alla lag och varför skulle man inte vilja utöka sitt skytte och hänga med uppe i skytteligan? Jag tror man gör mycket, mycket mål och lirar!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Kristianstad är överlägsna och ska utan problem kunna göra över 30 mål. Linan ligger på över 32,5 mål på bortalaget och det är rimligt. Insatsen får ligga på medel!