Denna söndag bjuder på endast en elitserie match, och för att få se den måste vi dra oss ner till Halmstad där Drott tar emot gästande Malmö. Malmö som börjat säsongen lite trevande, ställs mot ett Drott som börjat ännu sämre och verkligen inte fått något att stämma. Ett intressant möte står på spel då man bara väntar på att det ska lossna för något utav lagen. Jag kan inte skilja och skippar därmed 1-x-2 markörerna, för att förlita mig på en överspelslina. Häng med!

  • Match: HK Drott Halmstad – HK Malmö
  • Spel: Över 53,5 mål
  • Odds: 1.90 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16.30

Börjar vi med att kika på Malmös prestationer så har det som sagt gått sisådär. Avbräcket där Adam Lönn är borta kommer kosta några viktiga poäng och man saknar just precis det hotet på niometer. Man har slagit de lagen man ska slå, medan man förlorat mot de lag som man har det svårare mot. Senast slog man Aranäs efter en imponerande andra halvlek och slutresultatet skrevs till 31-21. Idag ställs man mot Drott som på pappret erhåller elitseriens sämsta försvar och då man ändå kommer från en match med oerhört mycket mål, tror jag på att man kan få pumpa in runt 30 bollar.

Över till Drott som har haft en tuff inledning av säsongen och placerar sig sist efter en målskillnad på minus 44 efter endast fyra spelade omgångar. Nu är det fjärde matchen i rad som man haft fyra katastrofala andra halvlekar. Senast hade man 17-16 i halvlek mot Aranäs för att sen låta matchen rinna iväg i andra och torska med hela 39-28. Att släppa in hela 39 bollar mot ett lag som är nykomlingar talar ju sitt tydliga språk. Idag räknar jag med att man släpper in en hel del mot Malmö vilket bäddar för överspel!

Så vad blir mitt lir? Då jag ser ett bättre spelvärde hos överspelslinorna än 1-x-2 markörerna, väljer jag en sådan lina. Över 53,5 mål i matcher ger ett fint odds till 1,90 hos bettan. Insatsen får ligga på medel!