Två bottenlag ställs mot varandra denna onsdag och vi får se Drott från Halmstad ta emot Aranäs från Kungsbacka. Drott som äntligen fick plocka sina första poäng i förra mötet, kanske är på gång när man möter ett Aranäs som formkurvan verkligen pekar nedåt på. Förhoppningsvis får vi se ett mer engagerat Drott och presterar man som man gjorde senast slår man nykomlingarna idag. Jag är inne på det spåret och hittar ett fint lir. Häng med!

  • Match: HK Drott Halmstad – HK Aranäs
  • Spel: HK Drott Halmstad -1,5
  • Odds: 1.90 @ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Formkurvan pekar nedåt för Aranäs nämnde jag i inledningen och då kan man undra vad jag menar för man torskar ju match efter match. Det jag främst lägger märkte till är uppträdandet och prestationerna trots förlusterna, för det är ju ingen nyhet att man förlorar. Efter att ha sett Aranäs lira i de tre senaste matcherna mot RicohKarlskrona och Ystad så är jag verkligen inte imponerat på något sätt. Man visar upp ett slarvigt och i vissa lägen omoget spel med tekniska fel och dumma beslut. Spelarna som framförallt ska ta taktpinnen i form av exempelvis Gustafsson på niometer, har inte levererat och då blir det svårt att göra något överhuvudtaget. Man har tagit en seger i år och den kom mot just precis Drott. Idag är det andra förutsättningar i och med bortaplan och dåliga prestationer, och jag går emot!

Drott fick äntligen ta sin först poäng senast då man gjorde en riktigt bra match mot ingen annan än Ystad! Jag har sågat detta lag omgång efter omgång och efter all kritik som laget fått kanske dem fick för sig att rycka upp sig? Det gjorde dem i alla fall och att få med sig en poäng efter att Ystad gjort mål på matchens sista kast, får anses vara mycket väl godkänt. Jag hoppas på att detta är lagets vändning och att vi får se flera sådana prestationer. Inget talar emot idag då man möter bland seriens sämsta lag, Aranäs, och jag tror man har goda möjligheter till vinst. Spik!

Så vad blir mitt lir? Med tanke på Drotts senaste prestation samtidigt som Aranäs inte levererat ser jag ett fint spelvärde i raka ettan. Jag väljer dock en handikappslina på -1,5 då oddset höjs rejält och vinner man så tror jag det blir med mer än udda målet. Insatsen får ligga strax under medel!