Annandag jul gick bra och två av tre spel satt. Idag får vi se ett möte nere i Halmstad där Drott tar emot gäster från Skåne i form av KarlskronaKarlskrona kommer från ett par helt okej insatser medan Drott visat bättre takter än förr och är på väg uppåt. Den stora frågan är ifall Drotts första seger ska komma idag? Dubbelmöte mot Karlskrona i dessa mellandagar och på hemmaplan tror jag man löser det. Mot första segern! Häng med!

  • Match: HK Drott Halmstad – HIF Karlskrona
  • Spel: HK Drott Halmstad rak vinst
  • Odds:  2,00 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 16.30

Börjar vi med Karlskrona så kommer man från en bra match mot Sävehof då man fick med sig ett oavgjort resultat, 27-27. En jämn och bra match där man ändå kan förvänta sig att man ska slå ett Sävehof som är total ur form. Än dock kunde man inte knipa segern och man är fortfarande kvar nere i botten. Ibland visar man riktiga nykomlingstakter då man tar fel beslut gång på gång och onödiga misstag görs. Idag ställs man mot Drott som är lika usla och en jämn match väntar. Eftersom Drott dragit upp nivån och är riktigt hungriga på sistone tror jag man tänder till rejält och slår Karlskrona på ren vilja. Bortaplan för Karlskrona är minus och jag kör på avslagsstämpeln!

Drott har börjat visa upp lite vilja som saknats förr och senaste prestationen mot Redbergslid var riktigt bra. Man utmanade ända in i det sista men som vanligt denna säsongen, så fick man ge sig. Jag vill ändå se något positivt i det hela och första segern bör komma när som helst. All press, tror jag, har släppt efter allt förlorande och nu kan man slappna av. Zetterman har toppform och fortsätter han prestera så har man en god chans. Jag väljer att spika och hoppas på att första segern kommer!

Mitt lir blir ganska uppenbart. Lagen är kapacitetsmässigt där någonstans och då Drott visat upp bättre takter samt har hemmaplan, tror jag man löser det. Två gånger pengarna är fint och jag höjer insatsen till strax över medel!