Idag får vi se ett intressant möte mellan två lag som är i behov av poäng då Drott från Halmstad tar emot HammarbyDrott som jag trodde på senast fick, som vanligt, inte spelet att fungera och man åkte på en förlust medan Hammarby är upp och ner i sina prestationer och kämpar för en slutspelsplats. På sistone har jag gått mycket på min egna känsla som varit riktigt bra och nu skjuter jag till med en riktig skräll som jag tror och hoppas på. Drott jagar sin första seger och idag kommer den. Häng med!

  • Match: HK Drott Halmstad – Hammarby IF HF
  • Speltips: HK Drott Halmstad rak vinst
  • Odds: 5,75 @ unibet
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 16.30

Först ut är Hammarby som varit upp och ner i sina prestationer och blandar från låga till höga nivåer i sitt spel. Senast höjde man sig och vann mot Skövde efter att ännu en gång endast vunnit på individuella prestationer. Med ännu en gång menar jag att det finns vissa spelare i laget som höjer sig från mängden som exempelvis Puyol och har man en bra dag på jobbet så vinner man oftast. Däremot så finns det en stor nackdel i detta och det är ifall att man har en dålig dag, vilket gör att matchen kan sluta hur som helst. Idag möter man Drott som är årets tabelljumbo och ligger sist, och alla förväntar sig en enkel seger, så även spelbolagen. Att bara gå ut och ställa fram skorna, tror jag, inte funkar och fungerar inte Puyol och Co. fullt ut så luktar det skräll. Tidigare har man haft det svårt mot just precis Drott och någon gång måste den första segern komma. Enligt mig är Hammarby ett motstånd som kan falla!

Över till Drott som ännu jagar sin första seger och tror att den kan komma i dagens match. Någon gång måste den första segern komma skrev jag ovan och visst så är det så. Man var otroligt nära att nypa dit en två poängare mot ingen annan än Ystad näst senast och kan man på något sätt hitta tillbaks till den prestationen medan Hammarby har en dålig dag, så kan det gå. Som det sett ut på sistone så har Hammarby blandat och gett vilket kan öppna upp. Spelvärdet är högt och jag väljer att spika!

Så vad blir mitt lir? Visst kan det låta dumt att spika ett lag som ännu inte vunnit. I mina ögon är det inte så då spelvärdet är otroligt högt gentemot chanserna. Hammarby är inget världslag och Drott kan vinna på hemmaplan. Insatsen får ligga på under medel!