Vi drar oss till Halmstad där vi får se regerande svenska mästarna Alingsås gästa Drott. Drott som kommer från en otroligt skön vinst mo Sävehof senast tar emot ett Alingsås som är på väg upp i form när det kommer till Elitserien (man spelar Champions League också). En intressant match där vi får se Alingsås som stor favoriter vilket kan vara lite missvisande eftersom man inte presterat något speciellt på sistone. Jag får dock ändå hålla med spelbolagen och håller Alingsås som det bättre laget. Häng med!

  • Match: HK Drott Halmstad – Alingsås HK
  • Spel: Alingsås HK -2,5
  • Odds: 1.97 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi att kika på hemmalaget så kan man säga att man ryckt upp sig på sistone och har två raka segrar i bagaget inför detta möte. Man krossade Ricoh näst senast med 33-20 vilket är riktigt bra. Senast kunde man med matchens sista kast slå Sävehof på bortaplan vilket är ännu bättre. Idag ställs man mot ett ännu svårare motstånd i Alingsås och man kommer behöva lägga in ännu en till växel för att dra in några poäng här. Frågan är bara om denna växel finns? Det tror inte jag, och därmed över till Alingsås.

Alingsås, Champions League och Elitserien. Behöver man orda mer för att man ska förstå att det är fullt upp när det gäller matcher för detta lag. Man har varit inblandade i Champions League vilket inte har varit någon succé då man bara radar upp massa förluster. Nackdelen med detta är dock att matcherna sliter oerhört mycket då det är högre tempo. Senast kunde man ändå slå Guif vilket visar att man är riktigt bra lag. Man tillhör topp fyra i Elitserien, det är jag garanterad på, och att man höjer sig över Drott är det inget snack om. Fungerar kontringsspelet tillsammans med andra fas anfallen någorlunda så lär det bli ett par bollar här. Man kommer till detta möte kompletta!

Så vad blir mitt tips? Ganska självklart att det går till Alingsås, men jag väljer att krydda denna lina med handikapp. På -2,5 får vi ett odds som ligger på 1,97 vilket helt klart är spelvärt. Det plockar jag med en insats på strax över medel och förhoppningsvis förlänger min vinst-svit här på spelaspel!