Ännu ett möte där nykomlingar får bekänna färg mot ett rutinerat elitserie lag då Aranäs tar emot Ystad som kommer på besök. Ystad som ännu inte gjort premiär i elitserien får idag ställas mot ett Aranäs som olyckligt fick se sig besegrade senast mot Karlskrona. Likt Malmö-reken är det i mina ögon stor klass skillnad mellan lagen och jag ser endast en vinnare. Här lär det inte skrälla och jag tror det kommer rinna undan. Spik. Häng med!

  • Match: HK Aranäs – Ystad IF HF
  • Spel: Ystad över 28,5 mål i matchen
  • Odds: 1,75 @ unibet
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 19.45

Kikar vi till Aranäs situation så startade man som förväntat med en förlust och en tuff säsong väntar då man säkerligen kommer få kämpa för att klara sig undan nedflyttning. En torsk mot ett nykomlingslag som Karlskrona kommer i slutändan kosta mycket, för det är just precis där man ska plocka poäng. Idag möter man Ystad och det är en typisk match där man till 95 % inte kommer hämta något. Ett för tufft motstånd för en sådan här trupp och jag ser absolut ingen skräll. Avslag.

Ystad som gjorde en kanon säsong förra året kommer till denna säsong fulla av förhoppningar vilket man också ska ha. Man spelar en allround handboll där man erhåller goda skyttar så som exempelvis Lucas Nilsson (mitt tycker elitseriens bästa), bra målvakt i Anders Persson samt ett gott ”go” i laget. Något jag även måste nämna är årets värvning som Ystad gjort där man tagit in ingen annan än Kim Andersson, och jag tror alla som är handbollsintresserade vet hur hög kapacitet denna kille har. Anledningen till varför man inte spelat någon elitserie match hittills är för att man deltagit i Europa Cupen där man enkelt kunde avfärda ett lag från Luxemburg. Att man ska slå Aranäs är det inget snack om jag tror det kan rinna undan.

Mitt tips finns på unibets sida där jag lirar bortalaget, i detta fall Ystad, över 28,5 mål i matchen. Ett fint odds erbjuds och jag höjer insatsen till strax under max!