Det är söndag och vi får se ett mini-derby i Göteborg då Aranäs tar emot Drott som åker på besök. Gästande Drott som startat säsongen uselt försöker knipa sin första seger likt Aranäs i dagens möte. Jag förväntar mig en jämn tillställning men vill dock framhålla ett av lagen som det bättre. Häng med!

  • Match: HK Aranäs – HK Drott Halmstad
  • Spel: HK Aranäs rak vinst
  • Odds: 2,35 @ Bet365
  • Units: 5/10 units
  • Spelstopp: 17.00

Börjar vi med att kika på Drott så har man bara åkt på förlust efter förlust och har en målskillnad på hela minus 33 efter endast tre matcher. Det innebär att man i snitt torskar med elva bollar varje match, vilket är en förödande statistik. Försvarsspelet är riktigt dåligt och rättar man inte till det så lär man bibehålla sin plats i nedre delen av tabellen. Idag ställs man mot Aranäs som spelat helt okej och jag vågar inte tro på detta lag förens man visat annat.

Över till Aranäs som kom till elitserien som nykomlingar och har gjort det bra utifrån sina förutsättningar och sitt spelarmaterial. I sin senaste match åkte man på förlust mot Malmö efter en helt usel andra halvlek. Första halvleken var riktigt bra och får vi se en liknande insats i dagens möte på hemmaplan, tror jag på vinst.

Så vad blir mitt lir? Då ett lir på Aranäs erbjuder över två gånger pengarna så kan jag inte låta bli att slänga in en peng. Insatsen får ligga på medel!