Toppmöte i Finland mellan serieledande HJK och andraplacerade FC Inter. Jag tar ställning här och kliver in hårt! Häng på!

HJK – FC Inter
Mitt tips: HJK -1 (Asian handicap)
Odds: 2.05 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 17.30

HJK går som tåget i serien och leder den då man är 7 poäng före tvåan FC Inter. Formen är så bra den bara kan bli då man är uppe i 9 raka segrar! Man kör över allt motstånd för tillfället och det mesta talar för att segersviten håller i sig även efter den här matchen. På hemmaplan är man urstarka och resultatraden 6-0-0 är imponerande och lagets målskillnad på 23-4 är helt suverän!

FC Inter har gjort det bra och innehar andraplatsen i serien. Formen är helt okej om man ser till resultatraden men man ska veta att laget haft problem i de senaste matcherna. Näst senast spelade man 4-4 på sin hemmaplan mot 9:e placerade Koupio. Man låg under två gånger i den matchen och fick kriga från början till slut och försvaret var under all kritik i den matchen. Nu senast var det dags igen då man spelade borta mot 6:e placerade Honka. Man låg under i matchen och hade bekymmer med sitt spel men man lyckades trots det vinna matchen med 3-2 lite turligt. Nu väntar säsongens tuffaste match och eftersom laget inte visar full form så tror jag man kommer få det väldigt jobbigt!

Lagen har mött varandra 13 gånger under 2000-talet på HJKs hemmaplan och hemmalaget har klart fördel! HJK har vunnit 11 av dessa, de övriga två har slutat med 1 oavgjord och en FC Inter seger. Som sagt; KLAR FÖRDEL HJK!

Något som verkligen talar för mitt spel här är att HJK vunnit 8 av sina 9 senaste matcher med 2 mål eller fler. Man fullständigt krossade serietrean och seriefyran på sin hemmaplan med 6-2 och 6-0. Nu är det dags att ta sig an serietvåan som inte visar något bra form. Det här borde vara en munsbit för HJK som möter FC Inter i helt rätt läge här!