Denna onsdagen bjuder på hela sex elitserie matcher och en spännande dag väntar. Många viktiga matcher för olika lag och först ut att tipsa om är ett möte nere i Skåne där Karlskrona tar emot de vita eleganterna RedbergslidRedbergslid gjorde en usel prestation senast vilket var förvånande medan Karlskrona fortsätter att gå tungt och bara förlorar. De vita eleganternas prestation senast tackar vi för då oddset höjs och jag hoppas att det bara var en engångsförteelse. Häng med!

  • Match: HIF Karlskrona – Redbergslids IK
  • Spel: Redbergslids IK -2,5
  • Odds: 1.85 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi med Redbergslid så har man varit riktigt bra och senaste prestationen kom lite som en chock då man kryssade mot Skövde på hemmaplan. Alla har rätt till en sämre prestation och efter en sådan lång och fin svit med endast en förlust på ca tio matcher, är man ursäktade. Man har visat att man tillhör toppen och ens högsta prestation mäter sig med de allra bäst i serien. En bidragande faktor till denna form är bland annat Lönn som blev utsedd till månades spelare, efter att ha briljerat när laget behövt det. Idag ställs man mot Karlskrona och i vanliga fall ska man bara åka ner och vinna med ett par bollar. Jag tror man gör det och studsar tillbaks på vinnarbanan igen då det är vad man verkligen behöver nu i slutspelskampen. Spikat!

Karlskrona har egentligen inte så mycket att säga till om. Kommer Redbergslid upp i nivå så kommer man helt enkelt inte räcka till. Det har vi fått se i tidigare förluster mot lag som Lugi, Ystad och Guif som exempel. Man är nykomlingar och krigar nere i botten för överlevnad och ingen förväntar sig att man ska ro på topplag. Att oddset blivit spelvärt på Redbergslid förstår jag inte varför men det tackar jag för. Senast man ställdes mot detta motstånd, torskade man med hela 17-30 och jag tror på ett liknande scenario!

Så mitt lir blir favoritbetonat, men med all rätta. Redbergslid har mer fart och fläkt samt att man överlag på varje position är bättre. Man ska bara vinna detta och Karlskrona har inte mycket att sätta emot. Redbergslid -2,5 liras med en insats på strax över medel!